sulik napisał/a:
niesmieszne, ale moze na kwejku sie spodoba
No widzisz, a na główną niestety trafi, bo wiele dzieci przeniosło się z kwejka na sadistica.

wowka01 napisał/a:
No widzisz, a na główną niestety trafi, bo wiele dzieci przeniosło się z kwejka na sadistica.![]()
Wykrakałeś k🤬siarzu..

To mi przypomina historie osiedlową z młodych lat :< Lokalny dil na imię miał Maciek, dlatego większość nazwala go w telefonie: Mariola albo Monika. Później jakaś luba przegląda sms-y, a tam: Monika - Tobie dam za 20, tam gdzie zawsze o 16 :<
Taka żenada na głównej, potwierdza tylko że sadistic przestaje trzymać fason.

Kiedyś to samo było na demotywatorach, była dobra stronka ale przyszły gimby i teraz sam syf tam. Niestety ostatni bastion sadistic.pl powoli upada :C

@up wszyscy
Nic dziwnego, że tak jest, skoro właścicielem sadola jest ziutek, który prowadzi kwejka. A przynajmniej ktoś niedawno tak tu pisał.
Nic dziwnego, że tak jest, skoro właścicielem sadola jest ziutek, który prowadzi kwejka. A przynajmniej ktoś niedawno tak tu pisał.
Wielcy znawcy będą p🤬lić co się nadaje na ten portal. Mi tam się podoba i p🤬le wasze zdanie.
Weźcie zróbcie jakiś test na sadola przy rejestracji, bo mam wrażenie że pół kwejka się tu wp🤬liło.
Nie rozumiem tego sztucznego pajacowania tylko po to aby zdobywać p🤬lone lajki...
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.