Gimbaza, oj tak, czyli człowiek bez mózgu
Że niby ja jestem po gimbazie?
hahahah😅🤣😂 O JPRDL co za Ciemnogród.

O, już kacapia się przejadła? Teraz kierunek Berlin? Zaskoczony jestem! Nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy o rodakach będę mówić, że PiS wyhodował debili w ramach 500+. Pierdnij i Spocznij poj🤬a się, jak zwykle, prokreacja z hodowlą półgłupków
Oskar i Ania (czyli cały rynsztok brukselski) razem lizali zwieracz Władkowi , wtedy kacapia była łoki.....hipokryzja sięgająca wyżyny debilizmu!!!!!
Większość tu specjalistów od gospodarki, polityki i UE przed 2005 rokiem raczkowało, albo skakało dopiero z jajka na jajko, więc pojęcie o tym jak było czerpią od najbardziej pracowitego człowieka Polski, czyli od Kaczorka, który dnia nie przepracował, ale wszystkie tematy, w tym rodziny, ma w małym paluszku. Sadol to takie miejsce, gdzie można się wyżyć, posprzeczać, rozwinąć swoją argumentację, czy bardziej złośliwość, ale szkoda czasu na pisowsko-mentzenowskie z🤬by. Doskonale pamiętam czasy komuny jak i czas przedunijny. Wystarczy, żeby te antyunijne z🤬by pojechały na Ukrainę i znajdą się w dawnej Polsce. Jednak... to są tylko krzykacze bez najmniejszego pojęcia, dla których wystarczy hasło "Rudego dziadek był w Wermachcie!" i nic więcej, bo nie mają umiejętności analitycznego myślenia, a tym bardziej chęci do zgłębiania wiedzy. Przecież to tylko gimbazy
Przed '89 p0lska to była taka dzicz, że dzisiejsza Ukraina to kraina mlekiem i miodem płynąca. Szalone lata '90 to standardy dzisiejszego Manaus. Nikt, kto nie żył w tamtych szczęśliwie minionych czasach, nie ma pojęcia, jaki krok naprzód dokonaliśmy. A ułomy chcące wyprowadzić nas z Unii to są wprost rosyjscy szpiedzy.
Nie wiesz do kogo piszesz ⋲
Darek - od czyszczenia rudych pałek
podpis użytkownika
Niech poleje sie krewpodpis użytkownika
nie jezdzij nozem poteflonieTylko zrozum, że pisowsko-mentzenowskie gimbazy nie przyjmują tego do swych zakutych łbów! To jest fenomen wychowania przy Zenku+ i TVPiS, fenomen socjologiczny!
popoeram cie lecz ciężko walczy sie z lewakami pisiory to lewaki
Oskar i Ania (czyli cały rynsztok brukselski) razem lizali zwieracz Władkowi , wtedy kacapia była łoki.....hipokryzja sięgająca wyżyny debilizmu!!!!!
Coś w tym pewnie jest, ale...

I bardzo dobrze. Jestesmy w strefie Schengen, a nie w jakiejś j🤬ej izolatce, żenby musiał na granicy stać po 10 godzin.
Niektórym się marzy izolatka, gotowi są nawet oddać paszport, jak za komuny. Również ci, którzy uważają się za wolnościowców.
Coś w tym pewnie jest, ale...
W końcu znalazłeś jakieś goowno i przyszedłeś tu zabłysnąć? Nie napisali, że chodziło o Ukraińców, Białorusinów i Rosjan, czy po prostu nie doczytałeś?
No to cię oświecę:
W 2014 (Majdan) na Ukrainie, rozpoczęła się migracja na całą Europę (UE, UK) z wyżej wymienionych krajów + Bułgaria i Rumunia. Milion to Polska przyjęła samych ukraińców w tym całe rodziny z dziećmi i każdy z nich miał paszport żeby przekroczyć granicę. Stąd ta statystyka...
[ Dodano: 2025-07-11, 15:46 ]
Niektórym się marzy izolatka, gotowi są nawet oddać paszport, jak za komuny. Również ci, którzy uważają się za wolnościowców.
A ty masz już paszport. Bez paszportu niemcy ciebie nie wpuszcza.
W końcu znalazłeś jakieś goowno i przyszedłeś tu zabłysnąć? Nie napisali, że chodziło o Ukraińców, Białorusinów i Rosjan, czy po prostu nie doczytałeś?
No to cię oświecę:
W 2014 (Majdan) na Ukrainie, rozpoczęła się migracja na całą Europę (UE, UK) z wyżej wymienionych krajów + Bułgaria i Rumunia. Milion to Polska przyjęła samych ukraińców w tym całe rodziny z dziećmi i każdy z nich miał paszport żeby przekroczyć granicę. Stąd ta statystyka...
A ty masz już paszport. Bez paszportu niemcy ciebie nie wpuszcza.
Daty ci się nie poj🤬y? Ja wiem, że każde pisowskie gówno pachnie dla ciebie niczym pomidorowa, ale skończ być głupim
Tak ci uwłacza bycie Polakiem?
Żeby dostać niemieckie obywatelstwo musisz się bardziej postarać. Lizanie im doopy nie wystarczy...
Wątpię, że dareczek jest Polakiem

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Coś w tym pewnie jest, ale...
Daruś , Mateuszek to wychowanek JP Morgan , dodatkowo brał czynny udział w służbach Rasyjiiiii i Stasi ˝Jakob˝lub˝Student˝

Wątpię, że dareczek jest Polakiem Sądzę, że jest ze wschodu tylko nie wiem którego.
Siriuz, ta ty kacapSSki pomiocie, już wielka raSSija ci zbrzydła, po akcjach na telegramie miałeś odwiedziny smutnych panów? A może straciłeś swoje alter ego, wszak pisałeś na dwie charakterystyki?
Daruś , Mateuszek to wychowanek JP Morgan , dodatkowo brał czynny udział w służbach Rasyjiiiii i Stasi ˝Jakob˝lub˝Student˝ . Na początku z Rudym pili wódkę i dupczyli te same kobity. Nie pamiętaju???!!!W Polsce nie ma konkretnej prawicy i centrum lewicy , są za to maniacy i skrajni debile których niestety lud boży przyjął jako WYROCZNIE jyteligencjiiii .A wsród zwierząt dominują spryciarze i właśnie są nimi Rudy ,Jarus i Mateuszek, bo k🤬a maja sponsorów.I tyle w temacie.
O Długim Nosie nie słyszałem takich rzeczy, poza tym, że jest związany z finansjerą światową i ślubował wychowywanie własnych dzieci w Talmudzie. Jaruś to wiadoma sprawa - dziecko SBcji. Rudy to z kolei agent Stasi, ale zdecydowanie wolę jego od całej pisowsko-mentzenowskiej c🤬jozy