Kierowca stojący w kolejce do kontroli przez Niemców, opowiada jak wygląda kontrola po polskiej stronie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
darek1234 napisał/a:
Gimbaza, oj tak, czyli człowiek bez mózgu
Że niby ja jestem po gimbazie?
hahahah😅🤣😂 O JPRDL co za Ciemnogród.
Patrzcie jaką nam bezpieczną kontrolę Nawrocki zgotował. Brawo konfidentacja!
cały czas nie wychodzę z podziwu dla Polski i dla nas Polaków, że mimo politycznej nawalanki gospodarka cały czas idzie do przodu.. jak porównuje lata 90 i stan obecny.. mówcie co chcecie ale politycy przez to, że nie wpiepszali się w gospopdarkę a energię zużywali na nawalankę między sobą (lekki przykład to dyskusja powyżej między "specjal01" a "darek1234") a nie przyszło im do głowy, żeby przy gospodarce pomajdrować.. za to szacunek i dla rudegoi dla kaczora.. ale tylko za to
Henryk_Sprężyna napisał/a:
Nie wiesz do kogo piszesz ⋲
Darek - od czyszczenia rudych pałek
kingpaler napisał/a:
Oskar i Ania (czyli cały rynsztok brukselski) razem lizali zwieracz Władkowi , wtedy kacapia była łoki.....hipokryzja sięgająca wyżyny debilizmu!!!!!
Coś w tym pewnie jest, ale...
darek1234 napisał/a:
Coś w tym pewnie jest, ale...
W końcu znalazłeś jakieś goowno i przyszedłeś tu zabłysnąć? Nie napisali, że chodziło o Ukraińców, Białorusinów i Rosjan, czy po prostu nie doczytałeś?
No to cię oświecę:
W 2014 (Majdan) na Ukrainie, rozpoczęła się migracja na całą Europę (UE, UK) z wyżej wymienionych krajów + Bułgaria i Rumunia. Milion to Polska przyjęła samych ukraińców w tym całe rodziny z dziećmi i każdy z nich miał paszport żeby przekroczyć granicę. Stąd ta statystyka...
[ Dodano: 2025-07-11, 15:46 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:
Niektórym się marzy izolatka, gotowi są nawet oddać paszport, jak za komuny. Również ci, którzy uważają się za wolnościowców.
A ty masz już paszport. Bez paszportu niemcy ciebie nie wpuszcza.
specjal01 napisał/a:
Tak ci uwłacza bycie Polakiem?
Żeby dostać niemieckie obywatelstwo musisz się bardziej postarać. Lizanie im doopy nie wystarczy...
Wątpię, że dareczek jest Polakiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie