I bardzo dobrze. Jestesmy w strefie Schengen, a nie w jakiejś j🤬ej izolatce, żenby musiał na granicy stać po 10 godzin.
Czy ty jesteś upośledzony, czy nie rozumiesz co się dzieje?
No właśnie trzeba stać na granicy z Helmutami w strefie schengen.
[ Dodano: 2025-07-10, 13:40 ]
Nie ma nic przyjemniejszego (?) jak słuchać zj🤬ego polaczka, który wychwycił jakiś fragment życia innego człowieka i swoim patriotycznym wysrywem próbuje się zamanifestować. Ja wiem, że zaraz ruszy pospolite ruszenie wychowane przez pisowskich oszustów na temat Rudego, Niemców, sz🤬ych, Żymian i wszystkiego o czym mają zajebiste "pojęcie". Takie filmiki mają sens, gdy brak patriotycznej muzy Zenka+
Tak ci uwłacza bycie Polakiem?
Żeby dostać niemieckie obywatelstwo musisz się bardziej postarać. Lizanie im doopy nie wystarczy...
Czy ty jesteś upośledzony, czy nie rozumiesz co się dzieje?
No właśnie trzeba stać na granicy z Helmutami w strefie schengen.
Tak ci uwłacza bycie Polakiem?
Żeby dostać niemieckie obywatelstwo musisz się bardziej postarać. Lizanie im doopy nie wystarczy...
O, już kacapia się przejadła? Teraz kierunek Berlin? Zaskoczony jestem! Nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy o rodakach będę mówić, że PiS wyhodował debili w ramach 500+. Pierdnij i Spocznij poj🤬a się, jak zwykle, prokreacja z hodowlą półgłupków
Przecież zanim ta ruda k🤬a zostanie odepchnięta od koryta, to szwaby wepchną nam dwa miliony swoich odpadów. Matka kolegi (78 lat) wracała wczoraj z USA i miała przesiadkę we Frankfurcie. Wszystkich Polaków szwabscy celnicy odsunęli na bok, na trzepanie bagażu i kontrolę osobistą. Taka delikatna, upokarzająca złośliwość. Nikt z naszych dzięki temu nie zdążył na samolot do Krakowa. Przyleciała kilka godzin później.
Brak słów na kretynów którzy głosowali na rudego i spółkę.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Tak ci uwłacza bycie Polakiem?
Nie wiesz do kogo piszesz ⋲
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrzecież zanim ta ruda k🤬a zostanie odepchnięta od koryta
Nie zesraj się. Kontrole graniczne są bezsensowne i szkoda tracić na to czas. To Polska na tym traci i obywatele, któtrzy tam mieszkają.
Niemcy mają prawo odsyłąć nam migrantów.
[ Dodano: 2025-07-10, 14:30 ]
Brak słów na kretynów którzy głosowali na rudego i spółkę.
Bo inni zerwaliby wszystkie umowy międzynarodowe i całkowicie zamknęli granice? Wiesz co to oznacza dla naszej gospodarki durniu?
Nie zesraj się. Kontrole graniczne są bezsensowne i szkoda tracić na to czas. To Polska na tym traci i obywatele, któtrzy tam mieszkają.
Bo inni zerwaliby wszystkie umowy międzynarodowe i całkowicie zamknęli granice? Wiesz co to oznacza dla naszej gospodarki durniu?
Większość tu specjalistów od gospodarki, polityki i UE przed 2005 rokiem raczkowało, albo skakało dopiero z jajka na jajko, więc pojęcie o tym jak było czerpią od najbardziej pracowitego człowieka Polski, czyli od Kaczorka, który dnia nie przepracował, ale wszystkie tematy, w tym rodziny, ma w małym paluszku. Sadol to takie miejsce, gdzie można się wyżyć, posprzeczać, rozwinąć swoją argumentację, czy bardziej złośliwość, ale szkoda czasu na pisowsko-mentzenowskie z🤬by. Doskonale pamiętam czasy komuny jak i czas przedunijny. Wystarczy, żeby te antyunijne z🤬by pojechały na Ukrainę i znajdą się w dawnej Polsce. Jednak... to są tylko krzykacze bez najmniejszego pojęcia, dla których wystarczy hasło "Rudego dziadek był w Wermachcie!" i nic więcej, bo nie mają umiejętności analitycznego myślenia, a tym bardziej chęci do zgłębiania wiedzy. Przecież to tylko gimbazy
O, już kacapia się przejadła? Teraz kierunek Berlin? Zaskoczony jestem! Nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy o rodakach będę mówić, że PiS wyhodował debili w ramach 500+. Pierdnij i Spocznij poj🤬a się, jak zwykle, prokreacja z hodowlą półgłupków
Jesteś tak odklejony, że się kwalifikujesz do leczenia psychiatrycznego (na koszt polskiego podatnika)
Folksdojcz Partaj za ciebie nie zapłaci...
Jesteś tak odklejony, że się kwalifikujesz do leczenia psychiatrycznego (na koszt polskiego podatnika)
Folksdojcz Partaj za ciebie nie zapłaci...
Gimbaza, oj tak, czyli człowiek bez mózgu
Gimbaza, oj tak, czyli człowiek bez mózgu
jak dla mnie mogą gw🤬cić mordować palić rabować jeszcze podwiozę pod urzędy co ich ściągnęły pod pracodawców pod dom krzywoustego (morawiecki)
jak dla mnie mogą gw🤬cić mordować palić rabować jeszcze podwiozę pod urzędy co ich ściągnęły pod pracodawców pod dom krzywoustego (morawiecki)
Tylko zrozum, że pisowsko-mentzenowskie gimbazy nie przyjmują tego do swych zakutych łbów! To jest fenomen wychowania przy Zenku+ i TVPiS, fenomen socjologiczny!
Jesteśmy kwita. Funfact: nic nie pisałem o innych.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.