Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
McQurwa 2019-01-28, 18:53 11
może niech z metanem spróbują, może wyjdzie zabawniej

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
EvilDog 2019-01-28, 18:54 6
Ja pierdziele , to jest genialne
I jeszcze ta gwara
Zgłoś
wilkoala 2019-01-28, 19:09 74
Piwo się należy, bo hanys zajebiście wykonał wkrętkę.
Sk🤬iel nawet nie parsknął, ja bym nie dał rady.
Zgłoś
Arathnmor 2019-01-28, 19:13 12
Mogli rzucić że pomiar wyszedł pozytywnie, wyniki zostaną przekazane. Obsrany by chodził do uświadomienia.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
kaziolord 2019-01-28, 19:39 2
Zara zjeb Byku35 sie wypowie
Zgłoś
SalirSI 2019-01-28, 20:12 8
podobno i śmieszek i kamerzysta zostali natychmiast dyscyplinarnie wyj🤬i z roboty za wniesienie komórki - niezabezpieczonego urządzenia elektrycznego (może zainicjować wybuch metanu) co w sumie mnie nie dziwi, znajomy wspominał że nawet jeśli się zapomnisz i zostawisz w kieszeni chociażby jedną fajkę to lecisz od razu
Zgłoś
fieryangel 2019-01-28, 20:17 14
W angielskim mają tyle fajnych akcentów: szkocki, z 5 wersji brytyjskiego, ze dwa amerykańskie, australijski, jamajski, afrykański i c🤬j wie co jeszcze.. A my mamy to pół niemieckie bełkoto-rzyganie jakby niedorozwiniętego i jednocześnie naj🤬ego miłośnika płaskiego wykresu EEG...
Ehhh...

Nie mam w zwyczaju najeżdżać na swój kraj, jak większość niedoj🤬ej gimbazy na tym portalu, ale akurat hanysy mnie wk🤬iają. Może jakby stulili mordy i się z tym nie panoszyli jak nie wiadomo co. Ale oni nie mogą, k🤬a, oni w telewizji tak nawet nap🤬lają, bo to niby fajne jest... No ja jebie... Ja nawet nie oglądam TV, a mnie to wk🤬ia.

PS
Użycie słowa k🤬a między przecinkami to przesada, nie? Przecież to słowo samo w sobie jest przecinkiem...
Zgłoś
SalirSI 2019-01-28, 20:25 49
@ fieryangel, masz, smarnij se

Zgłoś
wilkoala 2019-01-28, 20:30 10
@ fieryangel
A co się tak do nich przyp🤬alasz frustracie jeden, niech sobie mówią jak chcą.
Jeździłem kiedyś dużo po ślunsku i wóde z hanysami też piłem.
Normalni ludzie tzn. większość normalna a niektórzy nie, jak wszędzie.
Zgłoś
jbone 2019-01-28, 21:11 9
też robia na tej grubie.chłopcy za ten numer naprawdę ciepło mieli w gaciach.jak ktoś napisał wyżej raz za głupie żarty dwa za komórkę.Nieporzebnie twarze pokazali zrobili to "bez łepy"
Zgłoś
fieryangel 2019-01-28, 21:11 2
SalirSI napisał/a:

@ fieryangel, masz, smarnij se

Smarowałem, nie pomaga. Pewno na śląsku tą j🤬ą maść produkują. Węgla do niej dodają, c🤬je j🤬e.

wilkoala napisał/a:

A co się tak do nich przyp🤬alasz frustracie jeden, niech sobie mówią jak chcą.

albo...
Albo....
ALBO...
A L B O . . .
Niech sp🤬alają
Zgłoś
H................h 2019-01-28, 22:24
w sumie to dobry tele-prank bo już ciężko jest wymyślić cokolwiek nowego z jajem przez telefon, chyba wszystko już było. Piwko!
Zgłoś
A................o 2019-01-28, 22:37
kaziolord napisał/a:

Zara zjeb Byku35 sie wypowie

no siema

nie roby i tyle w temacie
Zgłoś
Halman 2019-01-28, 22:44
fieryangel jako jeden z niewielu... rąsia.. tez mam alergię na tych węglokopów z pretensjami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie