Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Kontrolowane rozbicie samolotu pasażerskiego
konto usunięte • 2012-10-19, 17:44

i tu ciekawostka, samolot jest podobnej jak nie tej samej konstrukcji co ten ruski latający kapeć, tupolev co prawda tupolev lądował w jakby lesie ale bez przesady były tam cieniutkie jak poczucie humoru BongMana brzozy, porównajcie katastrofe do...ehh koniec p🤬lenia miłego oglądania i takie tam miłe słowa.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrolJulian96 2012-10-19, 18:03
Wyklepie sie i sprzeda Polakom !
Zgłoś
jarekddz 2012-10-19, 18:08 4
Opis miazga
Co do tematu - dlaczemu nie wybuchł ?
Zgłoś
Hajdukowiec 2012-10-19, 18:10 52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2012-10-19, 18:14
Czyżby Jarosław maczał w tym palce?
Zgłoś
ZWlERZAK 2012-10-19, 18:51 6
Kontrolowane, niekontrolowane...
Zgłoś
Kultren 2012-10-19, 19:17 5
Ja pie***le, teraz wszędzie samolot to Smoleńsk. W Smoleńsku samolot je**ął do góry dołem, a tak poza tym co do tych cieniutkich brzóz co się o nich mówi. Skrzydełko takiego tupoleva jak i zresztą większości tego typu samolotów to jest nic innego jak blacha w samochodach to nie dziwcie się na prawdę. A tej katastrofy nie jest nikt inny winny jak Polskie Państwo
Zgłoś
M@peT 2012-10-19, 19:38 2
Hajdukowiec napisał/a:

Tupolew miał skrzydła wypełnione paliwem, które dostaje zapłonu i żywym ogniem wypełnia wnętrze samolotu..

Nie zauważyłem żeby ruscy coś gasili na miejscu zamachu. Patrząc również na ciała ofiar chyba one też ognia nie widziały.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-19, 20:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dumad 2012-10-19, 20:31
Zgłoś
M@peT 2012-10-19, 21:01 2
Zgłoś
szymek61 2012-10-19, 22:11
Gdzie takie sterowane można kupić?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-19, 22:17 1
Opis zajebisty ;p
Zgłoś
dziarski 2012-10-19, 22:25
@rockface123
kartka jest bardzo cienka, a jak szybko palcem przejedziesz po krawędzi to skórę rozetniesz. Nie wierzysz to sprawdź.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-19, 22:28
kur.. ja musze latac samolotami do pracy tak tego nie lubie ze mnie ch.. strzela czasami jak laduja to jakby worki z kartoflami wozili a nie ludzi jeszcze te oklaski na koniec zenada. . . lecialem juz kilkadzisiat razy i zdarzylem sie przyjrzec jak to wyglada. prawda jest taka ze te samoloty naprawiaja i obsluguja ludzie ktorzy maja prawo popelniac bledy... wykonanie i jakosc daje wiele do zyczenia oczywiscie latam klasa economy jednak wszyscy w razie wypadku mamy takie same szanse a raczej ich brak, samoloty sa budowane jak najtaniej takze w razie wypadku mozesz liczyc na cud bo w puszce wypelnionej dookola latwopalnym paliwem nie jest latwo przetrwac w razie katastrofy, dlatego bardziej im sie oplaca szkolic pilotow i wyplacac ew odszkodowania dla rodzin ofiar niz budowac super bezpieczne samoloty. . .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem