i tu ciekawostka, samolot jest podobnej jak nie tej samej konstrukcji co ten ruski latający kapeć, tupolev co prawda tupolev lądował w jakby lesie ale bez przesady były tam cieniutkie jak poczucie humoru BongMana brzozy, porównajcie katastrofe do...ehh koniec p🤬lenia miłego oglądania i takie tam miłe słowa.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyklepie sie i sprzeda Polakom !
Opis miazga
Co do tematu - dlaczemu nie wybuchł ?
Czyżby Jarosław maczał w tym palce?
Kontrolowane, niekontrolowane...
Ja pie***le, teraz wszędzie samolot to Smoleńsk. W Smoleńsku samolot je**ął do góry dołem, a tak poza tym co do tych cieniutkich brzóz co się o nich mówi. Skrzydełko takiego tupoleva jak i zresztą większości tego typu samolotów to jest nic innego jak blacha w samochodach to nie dziwcie się na prawdę. A tej katastrofy nie jest nikt inny winny jak Polskie Państwo
Hajdukowiec napisał/a:
Tupolew miał skrzydła wypełnione paliwem, które dostaje zapłonu i żywym ogniem wypełnia wnętrze samolotu..
Nie zauważyłem żeby ruscy coś gasili na miejscu zamachu. Patrząc również na ciała ofiar chyba one też ognia nie widziały.
konto usunięte
2012-10-19, 20:04
Gdzie takie sterowane można kupić?
konto usunięte
2012-10-19, 22:17
Opis zajebisty ;p
@rockface123
kartka jest bardzo cienka, a jak szybko palcem przejedziesz po krawędzi to skórę rozetniesz. Nie wierzysz to sprawdź.
konto usunięte
2012-10-19, 22:28
kur.. ja musze latac samolotami do pracy tak tego nie lubie ze mnie ch.. strzela czasami jak laduja to jakby worki z kartoflami wozili a nie ludzi jeszcze te oklaski na koniec zenada. . . lecialem juz kilkadzisiat razy i zdarzylem sie przyjrzec jak to wyglada. prawda jest taka ze te samoloty naprawiaja i obsluguja ludzie ktorzy maja prawo popelniac bledy... wykonanie i jakosc daje wiele do zyczenia oczywiscie latam klasa economy jednak wszyscy w razie wypadku mamy takie same szanse a raczej ich brak, samoloty sa budowane jak najtaniej takze w razie wypadku mozesz liczyc na cud bo w puszce wypelnionej dookola latwopalnym paliwem nie jest latwo przetrwac w razie katastrofy, dlatego bardziej im sie oplaca szkolic pilotow i wyplacac ew odszkodowania dla rodzin ofiar niz budowac super bezpieczne samoloty. . .