Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
AndrzejS 2025-02-03, 11:25 13
Biegną radośnie jak po socjal do UE
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-02-03, 11:32 134
Co za banda j🤬ych dzikusów.
Gdyby nie osiągnięcia techniczne cywilizowanych ludzi, dalej biegaliby z dzidami i dłubali patykiem w gównie.
Jak takie słonie muszą mieć przej🤬e, żeby musieć żyć na jednym k🤬idołku z takimi p🤬lcami.
Zgłoś
warszawiak123 2025-02-03, 11:40 4
Grupa lekarzy weterynarzy czy jak ich w mediach przedstawiają
Zgłoś
Quassar 2025-02-03, 11:43 40
Nie warto afryke ratować odciąć sie od nich i niech żyją w swoim ZOO.
Niestety niemcy nie potrafili zniszczyć fizycznie wojnami europe to robią to ekonomicznie / gospodarczo.
Wdrażając zielony ład i inne chore przepisy by niszczyć gospodarkę rynkową. A teraz dochodzi jeszcze etniczny atak przyjmowania masowo imigrantów.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-03, 11:47 43
Słoń jest bardziej inteligentny, niż te dzikusy wszyscy razem wzięci. Co za bydło...
Zgłoś
jimi83 2025-02-03, 12:21 3
Czarne sk🤬ensony
Zgłoś
optymista666 2025-02-03, 12:47 1
Stado małp zaatakowało słonia. Jednak ewolucja idzie do przodu.
Zgłoś
BękartEddardaStarka 2025-02-03, 12:51 6
Ale bym tych cz🤬chów rozjechał tą koparką i łychą dziabał na strzępy
Zgłoś
adriano8908 2025-02-03, 13:10 18
Tylko się biedny pewnie mocno poranił, od uderzenia. Tego słonia jako imigranta widziałbym nawet w Polsce
Zgłoś
mateuszsick 2025-02-03, 13:25 2
No no szkoda słonika itd j🤬 dzikusów ale, pomijając to wszystko, zawsze byłem ciekawy co by było jaki by takiego słonia albo nosorożca ewentualnie byka zestawić z ciężkim sprzetem. Bo jak sobie radzą z autami to wszyscy wiedzą ale taka koparka to już inny przeciwnik.
Teraz już wiem co by było. Tak tak szkoda słonika i j🤬 małpy ale dawno nie byłem tak ciekawy co będzie.
Zgłoś
DEADmanPL 2025-02-03, 13:27 16
Ale mnie wkruwiła, że wpompowaliśmy w tych dzikusów biliony dolarów. Nie dość, że c🤬ja do dało, to dozbroiliśmy im tylko organizacje paramilitarne, nachapał się jedynie 1% jakichś cwaniaków gotówki, a na sam koniec jeszcze ten odpad przyjdzie nam rozp🤬olić Europę. Już nie wiem kto jest większym debilem, te małpy które się zatrzymały na poziomie kamienia łupanego, czy biały człowiek, który wp🤬la w nich szmal oczekując c🤬j wie czego, pozwalający se teraz srać tam gdzie je, a na końcu zostanie przez nich zastąpiony. No kabaret k🤬a, Darwin to w grobie o wieko trumny głową wali ze śmiechu...

Zgłoś
corpo_kills_me 2025-02-03, 13:31 3
Zgłoś
byku8899 2025-02-03, 13:36 20
Znając budowę takiej koparko ładowarki mogę śmiało stwierdzić że słoń został mocno ranny. To bardzo twarde zwierzęta ale stal która jest użyta do budowy naczynia do nabierania kruszywa i jej budowa (ostre zakończenia) spowodowały napewno głębokie rany na głowie tego biednego nic nie winnego nikomu zwierzęcia. Dobrze kolega wyżej napisał że najlepiej byłoby odciąć Afrykę od reszty świata, jednak wtedy trzeba by też kawal Azji odciąć. Mimi wszytsko c🤬j w dupę tym co robią krzywdę zwierzętom. My ludzie możemy się bronić( z wyłączeniem małych dzieci). Zwierzęta nie…
Zgłoś
T... 2025-02-03, 13:56 2
Inżynierowie i lekarze w naturalnym środowisku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie