Co za banda j🤬ych dzikusów.
Gdyby nie osiągnięcia techniczne cywilizowanych ludzi, dalej biegaliby z dzidami i dłubali patykiem w gównie.
Jak takie słonie muszą mieć przej🤬e, żeby musieć żyć na jednym k🤬idołku z takimi p🤬lcami.
Gdyby nie osiągnięcia techniczne cywilizowanych ludzi, dalej biegaliby z dzidami i dłubali patykiem w gównie.
Jak takie słonie muszą mieć przej🤬e, żeby musieć żyć na jednym k🤬idołku z takimi p🤬lcami.
Grupa lekarzy weterynarzy czy jak ich w mediach przedstawiają
Nie warto afryke ratować odciąć sie od nich i niech żyją w swoim ZOO.
Niestety niemcy nie potrafili zniszczyć fizycznie wojnami europe to robią to ekonomicznie / gospodarczo.
Wdrażając zielony ład i inne chore przepisy by niszczyć gospodarkę rynkową. A teraz dochodzi jeszcze etniczny atak przyjmowania masowo imigrantów.
Niestety niemcy nie potrafili zniszczyć fizycznie wojnami europe to robią to ekonomicznie / gospodarczo.
Wdrażając zielony ład i inne chore przepisy by niszczyć gospodarkę rynkową. A teraz dochodzi jeszcze etniczny atak przyjmowania masowo imigrantów.
Słoń jest bardziej inteligentny, niż te dzikusy wszyscy razem wzięci. Co za bydło...
Stado małp zaatakowało słonia. Jednak ewolucja idzie do przodu.
Ale bym tych cz🤬chów rozjechał tą koparką i łychą dziabał na strzępy
Tylko się biedny pewnie mocno poranił, od uderzenia. Tego słonia jako imigranta widziałbym nawet w Polsce

No no szkoda słonika itd j🤬 dzikusów ale, pomijając to wszystko, zawsze byłem ciekawy co by było jaki by takiego słonia albo nosorożca ewentualnie byka zestawić z ciężkim sprzetem. Bo jak sobie radzą z autami to wszyscy wiedzą ale taka koparka to już inny przeciwnik.
Teraz już wiem co by było. Tak tak szkoda słonika i j🤬 małpy ale dawno nie byłem tak ciekawy co będzie.
Teraz już wiem co by było. Tak tak szkoda słonika i j🤬 małpy ale dawno nie byłem tak ciekawy co będzie.
Ale mnie wkruwiła, że wpompowaliśmy w tych dzikusów biliony dolarów. Nie dość, że c🤬ja do dało, to dozbroiliśmy im tylko organizacje paramilitarne, nachapał się jedynie 1% jakichś cwaniaków gotówki, a na sam koniec jeszcze ten odpad przyjdzie nam rozp🤬olić Europę. Już nie wiem kto jest większym debilem, te małpy które się zatrzymały na poziomie kamienia łupanego, czy biały człowiek, który wp🤬la w nich szmal oczekując c🤬j wie czego, pozwalający se teraz srać tam gdzie je, a na końcu zostanie przez nich zastąpiony. No kabaret k🤬a, Darwin to w grobie o wieko trumny głową wali ze śmiechu...

Znając budowę takiej koparko ładowarki mogę śmiało stwierdzić że słoń został mocno ranny. To bardzo twarde zwierzęta ale stal która jest użyta do budowy naczynia do nabierania kruszywa i jej budowa (ostre zakończenia) spowodowały napewno głębokie rany na głowie tego biednego nic nie winnego nikomu zwierzęcia. Dobrze kolega wyżej napisał że najlepiej byłoby odciąć Afrykę od reszty świata, jednak wtedy trzeba by też kawal Azji odciąć. Mimi wszytsko c🤬j w dupę tym co robią krzywdę zwierzętom. My ludzie możemy się bronić( z wyłączeniem małych dzieci). Zwierzęta nie…