Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z drugiej strony nauczyli ludzi czytać a ci liżą naukę delikatnie, niby mają wiedzę ale na tyle słabo zglębioną, że więcej domysłów i "chłopskiego rozumu" niż rzetelnych informacji i wystarczy że za spin będzie uważał jakieś obroty a kwant to takie coś co ma energie a jak połączy jedno z drugim mogą wyjść cuda i magia..
nie ucz się fizyki a świat będzie dla ciebie pełen cudów i magii..

Troszkę mnie rozprasza chaos na podwórku, ale ponoć wielkie umysły mają wieczny bajzel

Hmm. Ja mam wieczny porządek... lipa.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.gość przynajmniej myśli o co kaman i na podstawie rzetelnych informacji próbuje zbudować swoją kosmologie.. chociaż, może po prostu chce pokazać skale jakie są w kosmosie i wideo wyjęte z kontekstu..
z drugiej strony nauczyli ludzi czytać a ci liżą naukę delikatnie, niby mają wiedzę ale na tyle słabo zglębioną, że więcej domysłów i "chłopskiego rozumu" niż rzetelnych informacji i wystarczy że za spin będzie uważał jakieś obroty a kwant to takie coś co ma energie a jak połączy jedno z drugim mogą wyjść cuda i magia..
nie ucz się fizyki a świat będzie dla ciebie pełen cudów i magii..
Nie jest wyjęte z kontekstu. Pan "juzef" ma wiele teorii... Ogólnie to masoni wmówili ludziom że ziemia jest okrągła. I on na przykład wie że słońca są dwa .

I wcale nie jest " taka maleśka"

Jakiś namiar na tego pana? Wolałbym posłuchać jego niż zmyślonych historyjek o ufo w Discovery lub oglądać dokumenty, w których od lat wałkują te same przypadki nagrane w jakości 240p.
juzef_skowron
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie