aktualny stan:
worldometers.info/coronavirus/
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
aktualne notowania z giełdy śmierci:
Nas ani rusków nie ruszy, za dużo alkoholu w żyłach płynie
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.SARS - 774 zgony
ptasia grypa - 246
MERS - 712
ebola - c🤬j go wie bo murzynów nie chciało się nikomu liczyć (serio na wiki nie ma tej informacji)
no i wirus z Wuhan - 638 po jakiś 3 tygodniach od kiedy zaczął szaleć i prawie 5 koła w stanie krytycznym
Powód do paniki? Chyba nie. No ale ze względu na to chyba może warto rozważyć tymczasowe zamknięcie zewnętrznych granic UE? Sprawdźmy czy świat będzie w czarnej dupie na początku kwietnia czy da się to jakoś opanować. Każda z tych 30k+ osób przez około tydzień nieświadomie zarażała innych więc problem może być dużo większy niż się szacuje. No i do tego to Chiny więc pewnie wszystkiego nie mówią, internet z jakiś powodów ocenzurowali totalnie
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzMam znajomego, który obecnie jest w Xiantao. Zapytałem go przez intranet firmowy, czy bać się tego Koronawirusa.
Odpowiedział tak:
"Nie chcę nikogo wprowadzać w stan paniki, ale widziałem jak ludzie z grypą potrafią góry przenosić, chodzić do pracy i funkcjonować, a po Koronawirusie, dorosłych zdrowych ludzi o nienagannym zdrowiu rozkłada do stanu otępienia umysłowego, co nie mogą ruszyć gałką oczną i załatwiają się pod siebie. Dzieci i starsi padaja natychmiast, młodych i silnych niszczy okropnie dzień po dniu. Widziałem wyleczonego mężczyzne w wieku 25-40lat, który wyglądał jakby go w szpitalu bili stojakiem na kroplówkę. Z jego karty wynikało, że jest zdrowy, ale po jego stanie nie wierzę, że dożył następnego dnia..."
Napisał jeszcze, że oficjalne statystyki są przynajmniej trzykrotnie zaniżone.
Dopóki u mnie tego syfu nie ma, to się bardzo nie przejmuję, ale coś czuję, że Azje to ładnie przetrzepie.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania