Dlaczego Korwin-Mikke ciągle przegrywa wybory???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo gimbaza nie ma prawa głosu
Konto usunięte
2014-03-22, 17:16
Niestaty taka prawda chociaż ludzie wk🤬ieni na tuska muszą się na coś przenieść na coś nowego
Zasadniczo to prawda. Ale gimbaza stanie się za 5 lat pełnoletnia. Jak nie zmieni poglądów.To Korwin wygra wybory.
chopy toście teraz wk🤬ili prawicowców. Jak tylko wrócą z boiska czy placu zabaw wezmą się za was
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Ja np zgadzam się często z poglądami pana Korwina, ale przyszedł mi taki twór do głowy wiec go zapisałem.
Konto usunięte
2014-03-22, 17:20
Haha dobre
w gimbazie są tez lewaki- Ty jesteś dobrym przykładem !
podpis użytkownika
Dupa jest od srania - zakaz pedałowania !
Jest niezły w brydża. Po c🤬j gra szlema z gównem w ręce, jak i tak jest po partii?
Po kazdym tematem z Korwinem przewija sie ten tekst.
Ameryki zes k🤬a nie odkryl.
podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Konto usunięte
2014-03-22, 19:08
Często widzę, że ktoś wrzuca na JKM. Nie widzę natomiast żeby ktoś miał silniejsze argumenty niż JKM i obalił jego teorie
Lewactwo też nie powinno mieć.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Lewactwo też nie powinno mieć.
I to niezależnie od wieku...
podpis użytkownika
Ola gringo
Konto usunięte
2014-03-22, 19:23
ja p🤬le, aż się udzielę.
mam dalece wyj🤬e na gender, prawo do aborcji, i pedalstwo. Szczerze mówiąc, gdyby nie prawicowi internetowi wojownicy, to pewnie bym o tym nie słyszał, także nie wrzucajcie do jednego worka wszystkich którzy nie wyznają waszych poglądów, bo robicie dokładnie to samo co tak potępiane przez was media wrzucające wszystkich prawicowców do worka z faszystami.
gratuluję hipokryzji.
Wiesz czemu Kaczyński za każdym razem przegrywa wybory ?
Bo w zakładach dla chorych umysłowo nie ma kart do głosowania.....
Konto usunięte
2014-03-22, 20:03
Skoro ma takie doskonałe poglądy to dlaczego nie głosują na niego? Bo jest poj🤬y