👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hehe, jakież to życiowe. Jesteś jaki jesteś Nap Letku, ale to Ci się udało.

Conscribо napisał/a:
Jesteś jaki jesteś
Kąs, to nie był komplement

Nap Limak napisał/a:
Przecież każdy wie, że Cons jest niemiły, nie dziw się

Nap Limak napisał/a:
![]()
A Ty co, księżniczka, że same komplementy byś chciał?

Conscribо napisał/a:
A Ty co, księżniczka, że same komplementy byś chciał?
![]()
hy hy, od Żółto-Niebieskiego bym chciał

BongMan napisał/a:
Napisałem posta. Został usunięty bez podania powodu. Od kiedy to administracja sadistica jest taka prokościelna?
Nie zrozumiesz kobiety w okresie.

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-09, 12:48 ]
wal się

:*
Z kobietą jest jak z matematyką - nie trzeba jej rozumieć, tylko wiedzieć jak ją wykorzystać.

BongMan, jesteś w błędzie, bądź tylko pomyliłeś ją z kimś. Prześlij mi fotkę Twojej twarzy na PW. Bong, nie daj się prosić.

jak patrzę na komentarze to dochodzę do wniosku, że 99% użytkowników sadistica zostało w dzieciństwie przer🤬anych przez księdza, tępe lemingi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie