Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A co jeśli wam powiem że wszystko co robią czarnoksiężnicy w sutannach jest przeciwko Bogu w dodatku robią to jawnie?
Filmik wyszedł mi troszkę przydługi dlatego kluczowy jest początek oraz ostatnie 4 minuty.
Natomiast najważniejsze są linki przypięte w opisie filmu.
Tam jest dużo o ciemnej stronie mocy zatem jak ktoś w nic nie wierzy, nawet w mroczne siły to niech nie ogląda
i nie produkuje się w komentarzach bo to jest równoznaczne z przyznaniem się że jednak oglądał

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
majeńka 2025-05-26, 1:19 4
OpenStreetMaps napisał/a:

i nie produkuje się w komentarzach bo to jest równoznaczne z przyznaniem się że jednak oglądał

Dałam się złapać; właśnie robiłam coś nie wymagającego uwagi tak więc obejrzałam.

I tu są kompletne bzdury, zarówno w twoim opisie jak i w treści tych wypocin. Kościelna logika jest jakiej nie ma, ale oczekiwać od AI które było uczone na współczesnym języku umiejętności rozumienia archaizmów mija się z celem.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-05-26, 1:47 3
żenada.. i ujęcie tematu w sposób prymitywny i manipulujący..
Zgłoś
MariolaBezPindola 2025-05-26, 6:45 4
Zenada jak cale AI i czat gpt.

Mozesz zapytac jaka jest wlasnie pogoda ale jak wejdziesz glebiej w jakis temat to okazuje sie ze nie ma bladego pojecia. Gowno jakies ten gpt.
Zgłoś
psyhepl 2025-05-26, 7:25 4
Z tego AI jest więcej szkody jak pożytku dla zwykłych ludzi
Teraz ludzie myślą że to człowiek czyta i wierzą w te kocopoły co AI p🤬li
Bo k🤬a jaki ładny lektor! a to gówno nie wie nawet o czym gada
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-05-26, 8:25
MariolaBezPindola napisał/a:

Mozesz zapytac jaka jest wlasnie pogoda ale jak wejdziesz glebiej w jakis temat to okazuje sie ze nie ma bladego pojecia. Gowno jakies ten gpt.

Ale za to jak potrafi zmienić perspektywę patrzenia. I uwypuklić coś co jest na samym wierzchu a dostrzegane nie jest. Można podpuścić tego całego GPT do udzielania niekonwencjonalnych odpowiedzi które nikomu nawet przez myśl nie przejdą. Wyobraź sobie że tej zagadki tekstowej nikt nie rozwiązał prawie przez miesiąc aż sam do niej dograłem odpowiedź. Teraz powiedzenie " Być w piekarach śląskich nabrało podwójnego znaczenia. Tobie będzie ciężko bo nie masz pindola.

Ps. A galerię zdjęć w opisie filmu widziałaś? Te dwa wierszyki na temat bałwochwalstwa w KK to nie wytwór sztucznej inteligencji tylko mojej chorej głowy. Bycie normalnym jest nudne.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
ruski_car 2025-05-26, 15:50 4
straszne gówno, nie dzidzie tago ani ogladac ani słuchac
Zgłoś
Mietuh 2025-05-26, 17:25 4
zadaj mu pytanie: niektórzy sadole uważają mnie za idiotę bo zmarnowałem im kilkanaście minut z życia czy to prawda? Jestem bardzo ciekaw co odpowie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-05-27, 0:58
Mietuh napisał/a:

bo zmarnowałem im kilkanaście minut z życia

Najwyżej 6 minut a nie kilkanaście. Ale to tak jest gdy idiota nie potrafi przeczytać instrukcji w opisie
" Filmik wyszedł mi troszkę przydługi dlatego kluczowy jest początek oraz ostatnie 4 minuty."

podpis użytkownika

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Tassadar 2025-05-27, 15:33 1
MariolaBezPindola napisał/a:

Matko bosko jest jeszcze dla Ciebie nadzieja. Tobie człowieku, personalnie. Jako specjalista z dziedziny, radzę się tej domeny uczyć. Rób kursy, doszkalaj się, bo mając tak niski poziom wiedzy, będzie to dla ciebie szczególnie interesujące przez co jest szansa, że tego nie porzucisz. Szczera intencja z mojej strony, a być może rada na pracę za 10 lat

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Mietuh 2025-05-27, 17:38 2
OpenStreetMaps napisał/a:

Najwyżej 6 minut a nie kilkanaście. Ale to tak jest gdy idiota nie potrafi przeczytać instrukcji w opisie

tylko idiota potrafi cos takiego wyprodukować i nie potrafi przyciąć filmiku zamiast tego dodaje instrukcję obsługi hahaha. Owiń młotek szmatą i walnij się w łeb....młotek należy owinąć w celu zabezpieczenie przed zniszczeniem
Zgłoś
darek1234 2025-05-27, 21:01 1
Tassadar napisał/a:

Matko bosko jest jeszcze dla Ciebie nadzieja. Tobie człowieku, personalnie. Jako specjalista z dziedziny, radzę się tej domeny uczyć. Rób kursy, doszkalaj się, bo mając tak niski poziom wiedzy, będzie to dla ciebie szczególnie interesujące przez co jest szansa, że tego nie porzucisz. Szczera intencja z mojej strony, a być może rada na pracę za 10 lat

Przypadkowo dałem ci browara, ale w życiu realnym już by tak nie było.
OpenStreet coś tam robi totalne bzdury, a najgorsze, że jeszcze je publikuje. Trzeba być totalnym idiotą, żeby podawać teksty z Chat GPT - robiłem z tym niezłą zadymę i polewę wśród znajomych, bo ten wspomniany kłamie jak najęty. Zresztą, OpenStreetPorażka to jedna wielka klapa. Ave
Zgłoś
Argeusz 2025-05-27, 23:06
Problemem są parchate k🤬y a nie księdze.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
Tassadar 2025-05-28, 17:28
darek1234 napisał/a:

Przypadkowo dałem ci browara, ale w życiu realnym już by tak nie było.
OpenStreet coś tam robi totalne bzdury, a najgorsze, że jeszcze je publikuje. Trzeba być totalnym idiotą, żeby podawać teksty z Chat GPT - robiłem z tym niezłą zadymę i polewę wśród znajomych, bo ten wspomniany kłamie jak najęty. Zresztą, OpenStreetPorażka to jedna wielka klapa. Ave

Niezłym jesteś klaunem. Nawet nie musisz nic więcej pisać a wiem, że nie rozumiesz o czym mówisz.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
MariolaBezPindola 2025-05-28, 17:35 1
Tassadar napisał/a:

Ale porozmawiaj sobie z gpt na jakis temat w którym dobrze sie czujesz. Jeśli jakikolwiek taki jest. I dopiero jak mu zasugerujesz poprawna odpowiedz on przepeasza i mowi ze masz racje. Ze to jego pomylka i powinien od razu o tym napisac. Polegac na tym sie w zaden sposob nie da. Ja nie kozystam z takich gowien.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie