Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:55
Kościół w ringu
konto usunięte • 2013-05-10, 19:29
To się obśmiałem

NAJMAN!!! Kolejny pretendent do spuszczenia Ci wp🤬lu. Podobno płaci w walucie "Bóg zapłać". Nie znam kursu, ale mówił, że da Ci ile tylko zechcesz

Zgłoś
bo77 2013-05-11, 15:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 17:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 17:12
Zgłoś
glebon22 2013-05-11, 17:54
szymoniksto napisał/a:

jako ateista wole żyć w katolickim kraju niż w kraju opanowanym przez islam

Pod powyższym filmikiem, jest pełno słów "ateista" itp. Dlaczego używacie słów których nawet nie znacie, wyszukacie w jakiejś wikipedii i myślicie, ze macie racje, nie. Ateista jest to osoba która nie wieży kompletnie w nic, próbuje skrywać uczucia nie chodzi tutaj o sam kościół.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 17:59
Zgłoś
T0B1 2013-05-11, 18:10 1
1:18
Kim jest Bóg? Bytem, który stworzył Wszechświat i przy okazji ludzkość.
Czym jest kościół? Bandą debili, którzy myślą, że tego Boga obchodzą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 20:31
-Udowodnij mi, że Bóg istnieje.
-Kochasz swoich rodziców?
-Tak
-Udowodnij.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 23:20
Zarammoth napisał/a:

@up: A ja nie chcę, żeby mój kraj był w ogóle opanowany. Czemu niby jakakolwiek sekta ma rządzić państwem, obywatelami, ich umysłami i portfelami, ja się pytam?

@Skoll: facebook.com/NaPrawoBezReligii / facebook.com/PrawicaLaicka

Bo jest demokracja? A w demokracji większość decyduje, nawet jeśli ta większość jest "ciemnogrodem". Dlatego dla ateisty lepiej żyć w zgodzie z katolikami, niż cierpieć pod islamskim butem. Wolę mniejsze zło. Z muzułmaninem nie ma targowania się jak z katolikami. Większość muzułmanów mówi tego nie wolno, albo tracisz głowę. Ostatecznie ukamienują Cię w akcie linczu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem