konto usunięte
2013-05-10, 22:51
Wrzod na polskiej dupie, pieprzony Kosciol Kat. Polska moim zdaniem powinna byc prawicowa, nietolerancyjna, ale swiecka.
konto usunięte
2013-05-11, 1:52
jako ateista wole żyć w katolickim kraju niż w kraju opanowanym przez islam
konto usunięte
2013-05-11, 3:34
@up: A ja nie chcę, żeby mój kraj był w ogóle opanowany. Czemu niby jakakolwiek sekta ma rządzić państwem, obywatelami, ich umysłami i portfelami, ja się pytam?
@Skoll:
facebook.com/NaPrawoBezReligii /
facebook.com/PrawicaLaicka
Mówią, że Boga nie ma, chociaż sami nie znają odpowiedzi na pytanie czy Bóg istnieje. Tęgie umysły takie jak Einstein miały wątpliwości co do tej kwestii a tutaj jakieś ludki po liceum oczywiście mówią 'Boga nie ma!'.
konto usunięte
2013-05-11, 11:40
@up Nie twierdze ze Boga nie ma, nie podoba mi sie ze moj kraj rocznie wyklada miliony zlotych po to zeby ksieza wozili sie swoimi wypasionymi furami, mieszkali w luksusowych plebaniach i placili zryczaltowany podatek, ktory jest po prostu smieszny. Wierz w co chcesz, i rob co chcesz, tylko niech pieniadze na Kosciol zostana przeznaczone na cos sensownego, drogi, szpitale, przedszkola.
Zarammoth napisał/a:
@up: A ja nie chcę, żeby mój kraj był w ogóle opanowany. Czemu niby jakakolwiek sekta ma rządzić państwem, obywatelami, ich umysłami i portfelami, ja się pytam?
@Skoll: facebook.com/NaPrawoBezReligii / facebook.com/PrawicaLaicka
A ja chciałbym żyć w kraju gdzie ludzie znają przynajmniej normalne pojęcia.
Ty możesz w nic nie wierzyć ale religia dalej będzie jakimś pojęciem, mimo że ty w żadną nie wierzysz, a sekta, jest właśnie odłamem jakiejś tam religii, learn it.
konto usunięte
2013-05-11, 11:45
za malo na tace daja to sobie dorabiaja na porsche
Product Placement Adidas.
konto usunięte
2013-05-11, 12:06
Skoll napisał/a:
Wrzod na polskiej dupie, pieprzony Kosciol Kat. Polska moim zdaniem powinna byc prawicowa, nietolerancyjna, ale swiecka.
A moim zdaniem tacy jak Ty powinni zostać zutylizowani i przerobieni na papier toaletowy, dwie osoby dwie różne opinie