👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wganizm i wegetarianizm to dobre idee, ale protestowanie przeciwko ubojowi nie ma żadnego sensu. Jeśli ktoś nie chce jeść mięsa to niech nie je. Wtedy ma czyste sumienie, że nie przyczynia się do zabijania zwierząt. Podobnie jest w przypadku futer itd.
jakie kur*a tortury, od tysiacleci ludzie zabijali zwierzeta, w dupach sie przewraca z tego bezrobocia,

Przy takim zakazie jesteśmy chyba jedyni w europie i straci na tym tylko nasze państwo, ci co jedli takie mięso, będą jedni je dalej ale nie już od naszych rolników i przetwórców, a jak widzę tych wielkich obrońców zwierząt to płakać się chce, byczka nożem zabić nie wolno, ale za to za aborcją i związkami pedalskimi to już są, wartości się przewróciły do góry nogami! Całe szczęście chyba nie utrzyma się długo zakaz albo już nie ma go, nie jestem na bierząco. Ale beka i tak niezła z tego "rabina".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie