Rustemi Kreshnik, albański wojownik, od lat mieszkający w Belgii, wiązał wielkie nadzieje z walką z Mouradem Bouzidim, z którym raz już przegrał - w lutym 2009 roku. Gala "It's Showtime 57&58" w Brukseli miała być okazją do rewanżu. Skończyło się koszmarną kontuzją.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
w sumie dobrze bo jak bedzie kichal to osmarka tego z prawej a nie tego na wprost
To jest jedna z gali Its Showtime ...walki odbywaja sie na zasadach K-1. Bardzo piękny sport , wszystkie kombinacje bokserskie i kopnięcia w wszystkich płaszczyznach . Jeżeli kogos to interesuje polecam obejrzeć walki K-1 Masato,Buakaw Por Pramuk , Andy Souwer , Mike Zambidis.
Przestawił mu nos tylko. Przez "koszmarną kontuzję" rozumiem uszkodzenie ciała, które dyskwalifikuje zawodnika z rywalizacji sportowej do końca życia.
ja jebie , pisząc " koszmarna kontuzja" myślałem że mu oko wybił palcem z nogi , a tu jeb tylko złamany nos...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie