📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
🔥
Trudne sprawy
- teraz popularne

Jak wygrywasz to jesteś kimś. Masz tysiące nowych fanów. A jak ci się noga podwinie to jesteś nikim, śmieciem. Tak było z Małyszem, Borucem, Otylią, Dudkiem i tak niestety będzie również z Piotrkiem Żyłą.
Polska mentalność się tu uwidacznia.
Polska mentalność się tu uwidacznia.

Ktoś mi to streści? Bo niechce mi sie słuchać tego anorektyka w niszowym sporcie.

ale szczerze mówiac to się nie dziwię, że wszyscy na Żyłę źli. To on sknocił skok, gdyby skoczył 130m to byłby medal. To jest sport i to na tym polega - wygrywaniu.

Lares86 napisał/a:
Ktoś mi to streści? Bo niechce mi sie słuchać tego anorektyka w niszowym sporcie.
Siebie czyli też nie słuchasz? Niszowy to Ty jestes i Twoje posty

Ale mnie zdziwiliście, na sadistic taki pozytywny materiał. Ja za Żyłe trzymam kciuki, pozytywny chłopak.

Polaczki... Polaczki.. A ja widzę pierwszy raz drużynę. Widziałem wypowiedzi wszystkich Stocha,Kota,Ziobry i Kruczak... żaden z panów nie powiedział że to wina Żyły i każdy go bronił, a właśnie to jest drużyna.. na dobre i na złe..
I jest niski ukłon dla tych panów bo dali dużo radości na Igrzyskach

Żyła od kiedy zaczął gwiazdorzyć i dokonywać samogw🤬tu nad własnymi wypowiedziami to przestał dobrze skakać i tyle w temacie.

MRseqel napisał/a:
Polaczki... Polaczki.. A ja widzę pierwszy raz drużynę. Widziałem wypowiedzi wszystkich Stocha,Kota,Ziobry i Kruczak... żaden z panów nie powiedział że to wina Żyły i każdy go bronił, a właśnie to jest drużyna.. na dobre i na złe..
I jest niski ukłon dla tych panów bo dali dużo radości na Igrzyskach
![]()
Takich drużyn jest dużo tylko w naszym kraju liczą sie dopiero Ci którzy coś osiągnął i media nimi zainteresują polske . Wtedy politycy daja kase obiecują góry mury .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie