Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zubek25 2025-02-22, 19:21 6
A to ruda menda wredna
Zgłoś
JoSeed 2025-02-22, 19:33 8
No i co? Mówiłam, że koty to mądrale! 😍
Zgłoś
vasik 2025-02-22, 19:54 16
J🤬 pedalarzy ❤️ zajebisty kot
Zgłoś
mateuszsick 2025-02-22, 20:25 34
Niestety, muszę wszystkich zasmucić, ale kot nie przebił opony w c🤬jopędzie, choćby bardzo chciał. Dowodem tego, że nie przebił, jest to, że nie uciekł, gdy "psyknęło" a sp🤬olił by na pewno jak by mu buchnęło 4 bar w pysk 😕 Fake, przykro mi 😕 (wiem że jakaś wyższa forma życia zaraz napisze że jestem debilem bo przecież słychać że przebił, trudno)
Zgłoś
turor 2025-02-22, 21:02 13
mateuszsick napisał/a:

Niestety, muszę wszystkich zasmucić, ale kot nie przebił opony w c🤬jopędzie, choćby bardzo chciał. Dowodem tego, że nie przebił, jest to, że nie uciekł, gdy "psyknęło" a sp🤬olił by na pewno jak by mu buchnęło 4 bar w pysk 😕 Fake, przykro mi 😕 (wiem że jakaś wyższa forma życia zaraz napisze że jestem debilem bo przecież słychać że przebił, trudno)

Jesteś debilem.

Zawsze wiedziałem, że jestem wyższą formą życia
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-22, 21:10 6
mateuszsick napisał/a:

Skąd pomysł że każda opona przebija się tak samo? A już info o ciśnieniu tego konkretnego koła jest chyba od Jana Pezusa.
Zgłoś
Szastprask 2025-02-22, 21:20 1
@Love_is_Love: Pedalskie "ostre koło" to 4 bary ma jak zapomną dopompować.
Zgłoś
Liveretto 2025-02-22, 21:38 1
Z tego co widzę to rower ma v-brake hamulce (widać to około 4 sekundy), opona na letni miejski standard (do tego brak błotników). Wygląda jakby nie miał kasety z tyłu, tylko jeden rząd.
Wszystko wskazuje na jakiś model miejski (amatorski), więc nie obstawiał bym więcej niż 2-4 bary. Minimum w wypadku nie pompowania koła około tygodnia i jazdy po ścieżkach z delikatnymi krawężnikami/dziurami. Max oczywiście świeżo po pompowaniu koła.
Nie chce mi się robić testów na moim rowerze, ale przy pompowaniu koła zawsze trochę powietrza z koła ucieknie zanim zamkniemy obieg i faktycznie powietrze potrafi głośno syczeć.
Podsumowując, ciężko powiedzieć czy to fejk czy nie.
Zgłoś
Pie-sse 2025-02-22, 22:01
turor napisał/a:

Jesteś debilem.

Jestes zwyklym debilem, do uslug
Zgłoś
Paprotek 2025-02-22, 22:04 1
Chyba nie uwierzyliście że kot pazurami przebił oponę mającą kontakt z podłożem i mnóstwem drobnych elementów?
Zgłoś
Driver19cm 2025-02-22, 22:23 4
Liveretto napisał/a:

Z tego co widzę to rower ma v-brake hamulce (widać to około 4 sekundy), opona na letni miejski standard (do tego brak błotników). Wygląda jakby nie miał kasety z tyłu, tylko jeden rząd.
Wszystko wskazuje na jakiś model miejski (amatorski), więc nie obstawiał bym więcej niż 2-4 bary. Minimum w wypadku nie pompowania koła około tygodnia i jazdy po ścieżkach z delikatnymi krawężnikami/dziurami. Max oczywiście świeżo po pompowaniu koła.
Nie chce mi się robić testów na moim rowerze, ale przy pompowaniu koła zawsze trochę powietrza z koła ucieknie zanim zamkniemy obieg i faktycznie powietrze potrafi głośno syczeć.
Podsumowując, ciężko powiedzieć czy to fejk czy nie.

O k🤬a. Stary przez tyle lat, przeczytałem tutaj różne komentarze, ale ty pobiłeś rekord zj🤬ia umysłowego

Najbardziej przydała się ta analiza osprzętu rowerowego. Hamulce v-brake, brak błotników..... więc w oponie jakies 2 do 4 bary. Zapisalem tego posta, będe pokazywal jacy ludzie mogą być upośledzeni. Sadolowy, specjalista z dupy

Bardzo prosimy cię o więcej analiz z dupy. Twoja wiedza jest imponująca

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Pawehan 2025-02-22, 22:24 2
Koty tak ostrzą pazury na korach drzew , fotelach, oponach ale widać dla kogoś to dziwne jest . skoro mało drzew w mieście to ostrzą na oponach

Wszyscy jesteście zj🤬i widzę ..
Zgłoś
mateuszsick 2025-02-22, 22:32
turor napisał/a:

Jesteś debilem.

Widzisz jak Ci pomogłem 😀
Zgłoś
DEADmanPL 2025-02-22, 23:23 3
A mnie to c🤬j obchodzi ten kot, ta opona i to czy to fejk czy nie. Dla mnie wszyscy jesteście debilami.

Pozdrawiam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie