Niestety, muszę wszystkich zasmucić, ale kot nie przebił opony w c🤬jopędzie, choćby bardzo chciał. Dowodem tego, że nie przebił, jest to, że nie uciekł, gdy "psyknęło" a sp🤬olił by na pewno jak by mu buchnęło 4 bar w pysk 😕 Fake, przykro mi 😕 (wiem że jakaś wyższa forma życia zaraz napisze że jestem debilem bo przecież słychać że przebił, trudno)
Jesteś debilem.
Zawsze wiedziałem, że jestem wyższą formą życia

Niestety, muszę wszystkich zasmucić, ale kot nie przebił opony w c🤬jopędzie, choćby bardzo chciał. Dowodem tego, że nie przebił, jest to, że nie uciekł, gdy "psyknęło" a sp🤬olił by na pewno jak by mu buchnęło 4 bar w pysk 😕 Fake, przykro mi 😕 (wiem że jakaś wyższa forma życia zaraz napisze że jestem debilem bo przecież słychać że przebił, trudno)
Skąd pomysł że każda opona przebija się tak samo? A już info o ciśnieniu tego konkretnego koła jest chyba od Jana Pezusa.
Wszystko wskazuje na jakiś model miejski (amatorski), więc nie obstawiał bym więcej niż 2-4 bary. Minimum w wypadku nie pompowania koła około tygodnia i jazdy po ścieżkach z delikatnymi krawężnikami/dziurami. Max oczywiście świeżo po pompowaniu koła.
Nie chce mi się robić testów na moim rowerze, ale przy pompowaniu koła zawsze trochę powietrza z koła ucieknie zanim zamkniemy obieg i faktycznie powietrze potrafi głośno syczeć.
Podsumowując, ciężko powiedzieć czy to fejk czy nie.
Jesteś debilem.
Jestes zwyklym debilem, do uslug
Z tego co widzę to rower ma v-brake hamulce (widać to około 4 sekundy), opona na letni miejski standard (do tego brak błotników). Wygląda jakby nie miał kasety z tyłu, tylko jeden rząd.
Wszystko wskazuje na jakiś model miejski (amatorski), więc nie obstawiał bym więcej niż 2-4 bary. Minimum w wypadku nie pompowania koła około tygodnia i jazdy po ścieżkach z delikatnymi krawężnikami/dziurami. Max oczywiście świeżo po pompowaniu koła.
Nie chce mi się robić testów na moim rowerze, ale przy pompowaniu koła zawsze trochę powietrza z koła ucieknie zanim zamkniemy obieg i faktycznie powietrze potrafi głośno syczeć.
Podsumowując, ciężko powiedzieć czy to fejk czy nie.
O k🤬a. Stary przez tyle lat, przeczytałem tutaj różne komentarze, ale ty pobiłeś rekord zj🤬ia umysłowego
Najbardziej przydała się ta analiza osprzętu rowerowego. Hamulce v-brake, brak błotników..... więc w oponie jakies 2 do 4 bary. Zapisalem tego posta, będe pokazywal jacy ludzie mogą być upośledzeni. Sadolowy, specjalista z dupy
Bardzo prosimy cię o więcej analiz z dupy. Twoja wiedza jest imponująca
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Wszyscy jesteście zj🤬i widzę ..
Jesteś debilem.
Widzisz jak Ci pomogłem 😀