👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek_kotek napisał/a:
Pluszaki nie walczą.
Każdy do czego innego
Karelski na niedźwiedzie
Sl3v1n napisał/a:
Stosuje się czasami obroże z kolcami dla psów, żeby takie coś nie miało miejsca
Serio?
Może lepiej ząbki czosnku albo wodę święconą.
Jeżozwierz ma ma kolce "trochę" większe niż te pedalski obroże a i tak niekiedy zostaję obiadem.
Subhuti napisał/a:
Poradzić z takim kotem? Wyobraźnia widzę pracuje…Żaden pies nie ma szans z dużym kotem. Wataha psów już tak.
Dokładnie, większy pies 'poradził by sobie' tylko z nakarmieniem tego kota bardziej swoim truchłem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie