Tak jak był w 00:35 bym go zostawił. Rządził by na dzielni, level kotoratops. A tak znów go szczury wp🤬lą do słoika.
Daję jedno z bardziej zasłużonych piw. W dobie ogólnego kurestwa, sp🤬olenia i upadku człowieka miło czasem oglądnąć coś, co choć na kilka godzin przywróci wiarę w ludzi.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
p🤬lili sie z nim minute, a wystarczylo go porzadnie jebnac o asfalt i bylby taki sam efekt.
Żeby to charczenie pomylić z rosyjskim, to trzeba mieć naprawdę problemy ze słuchem...
troche c🤬jowo by było gdyby po tym wszystkim poleciał przez ulice i go tir rozj🤬.
To by było wtedy idealne tutaj. Słodki kotek, dobroć ludzka i mielone z kota.

Jak zobaczyłem ten młotek, to coś czułem, że to się źle skończy i szkło poharata kotowi pyszczek. Myliłem się... na szczęście, byście sobie sp🤬oleńcy nie pomyśleli, że chciałbym, by tak się stało.
To jak traktujemy słabszych od siebie jest miarą wartości naszego życia. Mam więc nadzieję że Ci ludzie z tego filmu spotka coś tak dobrego dla nich jak dla kota ulgą było zdjęcie tego słoika. A całej reszcie ameb które liczą na znęcanie się i jarają tym życzę tych samych uczuć co mają katowane zwierzęta.
podpis użytkownika
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw