👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tylko po co? I tak jest za dużo światła w nocy co niszczy i przyrodę i zdrowie człowieka. Nawet se k🤬a na gwiazdy popatrzeć nie można.
Ooooo, na tych wszystkich z🤬bów co albo jeżdżą na długich albo mają źle wyregulowane światła jak znalazł.
Jebnąć w odwecie po oczach i tylko patrzeć żeby czasem nie wjechał na czołówkę
Jebnąć w odwecie po oczach i tylko patrzeć żeby czasem nie wjechał na czołówkę

@Conscribo ja już zamontowałem w rowerze szerszą kierownice, co by mi sie to zmieściło

wystarczy przymocowac do drona i czekac na wiadomosci w tv o widzianym ufo

Nie lepiej byłoby ułożyć te ledy po okręgu i dać na początku soczewkę skupiającą ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie