marketing wirusowy, na yt w opisie filmu masz adresy firm jakie reklamują :]
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
nieogarniam :|
ten kierowca powinien miec dozywotni zakaz prowadzenia pojazdow skoro odp🤬la taki manewr.
(chyba ze byl pijany i nacpany to luz)
ten kierowca powinien miec dozywotni zakaz prowadzenia pojazdow skoro odp🤬la taki manewr.
(chyba ze byl pijany i nacpany to luz)

film umieścił ten co ma te kamerke w samochodzie...
lub ten co znalazł kamerke w samochodzie...., chyba że klamerka wypadła z auta - wtedy to juz każdy mógł umieścić... wybierz sobie szerloku
lub ten co znalazł kamerke w samochodzie...., chyba że klamerka wypadła z auta - wtedy to juz każdy mógł umieścić... wybierz sobie szerloku
Nie ma to jak ukręcić bata na siebie. Ciekawe czy próbował wmówić, że to on miał zielone, a wszyscy pozostali na czerwonym się wj🤬i.
"Kozak jedzie na czerwonym"... To jest j🤬y debil, a nie żaden kozak.
krzyks napisał/a:
Jak widać, nie trzeba Rosji, żeby spotkać debili.
U nas, to przecież sami intelektualiści. Szczególnie ci po gimnazjach.

Ja p🤬le nie dość, że na czerwonym, to gościa w którego przyj🤬 było widać jak 100 zł na ulicy...
A mi to wygląda na obraz z pojazdu uprzywilejowanego. Brak dźwięku, więc trudno potwierdzić, ale wskazuje na to fakt, że niebieska ciężarówka zatrzymała się, aby umożliwić przejazd.
tombaz napisał/a:
A mi to wygląda na obraz z pojazdu uprzywilejowanego. Brak dźwięku, więc trudno potwierdzić, ale wskazuje na to fakt, że niebieska ciężarówka zatrzymała się, aby umożliwić przejazd.
A mi to wygląda, że przepisów nie znasz. Niebieska ciężarówka ma włączony migacz więc skręca w lewo więc przepuszcza auta z przeciwka... Kretyn wjechał na czerwonym i rozj🤬 się na widocznym aucie... a, że ten filmik jest reklamą mechanika na youtube to inna sprawa....