Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kozak
Konto usunięte • 2013-05-23, 12:35
Start 1:40
Zgłoś
czarnobrody123 2013-05-24, 12:31
2:08 chyba słychać Allah Akbar
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 12:32 1
2xup Kiedyś, kiedy odstawicie komputer (wątpię) i będziecie w jakimś większym mieście, i nawet przez przypadek traficie na sytuację, gdzie ów wspomniani "panowie" się pojawią, a będzie to sytuacja NIE wynikająca z waszej winy (o czym z resztą pisałem wcześniej), w jakimś zamieszaniu, bądź po prostu będziecie wzięci za podejrzanego, jestem absolutnie pewien, że uda się wam ich przekonac, że wy nic nie macie z tym wspólnego, ba! nawet broniliście ich na Sadolu, podadzą wam rękę i podziękują za poprawną postawę obywatelską, po czym puszczą wolno. Nie życzę wam tego, ale żebyście kiedyś nie wspomnieli moich słów...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 12:49
A co ma zrobić... k🤬e jebnie, k🤬a padnie a potem przej🤬e bo k🤬a ma większe prawa niż człowiek.

J🤬e państwo policyjne wp🤬lają się w nie swoje sprawy i sami dymu k🤬a szukają a potem na kibiców zrzucają winę j🤬i poszukiwacze sensacji na czele z kaczorem D

a ty śmieszna dz🤬ko wrzucająca film zapomniałeś dopisać ACAB j🤬y amatorze jak nie wiesz z kim walczysz to sie nie wypowiadaj.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 12:52
JP 100% hwdp policja na tory!!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 13:17
enduser skad masz te filmik?wiesz moze gdzie to bylo nakrecone?
Zgłoś
gin 2013-05-24, 13:23 1
"Ma pan uprawnienia do kemerowania?" Nosz k🤬a mać jest policjantem na służbie więc żadnych uprawnień nie trzeba.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 13:35 4
Właśnie tacy ludzie wymyślają te wszystkie hasła typu HWDP, JP. Wielce pokrzywdzeni, bo chcieli się nap🤬lać w środku dnia na ulicy, ale policja im nie pozwoliła, a jednemu nawet wykręcili rękę bo się szarpał. Mi i moim znajomym takie rzeczy się nie przydarzają, ale to pewnie dlatego, że nie znam życia.
Zgłoś
skurwysyn666 2013-05-24, 14:35 4
Tylko mnie nie bij Chłopaki pomocy

Oto całe pokolenie HWDP/JP; w końcu czymś się policja ma zajmować, a że 1 na 10000 to sk🤬ysyn i uderzył w twarz niewinna osobę to już, jaka ona zła niedobra, ale jak dostaniecie kosą w brzuch w biały dzień, to ciekawe gdzie zadzwonicie
@maxvolumePL, zapewne byś k🤬a na straż pożarną zadzwonił

pozdrawiam
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 15:48
maxvolumePL a co to ja k🤬a mam sie tlumaczyc przed jakimis tepymi z🤬bami bo oni sobie mysla ze jestem jakims ich podejrzanym ? cos Ci sie w glowie pop🤬lilo to bydlo nie zasluguje na szacunek k🤬a mam sie cieszyc z tego ze wielcy panowie dresy nie spuscili wp🤬l mi i na dodatek podziekowali za obywatelska postawe ?wez sp🤬alaj

maxvolumePL i jeszcze jedno "sytuacja nie wynikajaca z naszej winy tylko w jakims ogólnym zamieszaniu tak" ? yhmm czyli banda nabuzowanych jełopów nap🤬lajaca sie miedzy soba i rozp🤬alajaca wszystko dookola nagle staje sie dobrymi duszyczkami, wszystkich nagle ogarnia stoicki spokój podchodzą kulturalnie rozmawiaja ze mna wyjasniaja sprawe i puszczaja wolno? wez skoncz w ogolnym zamieszaniu to bydlo nie bedzie myslalo o niczym innym jak tylko nap🤬lac wszystkich i wszystko dookola byle tylko sie wyzyc
Zgłoś
KMD 2013-05-24, 15:56
dobra muzyczka w 2:50

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 17:12
czub1789, przeczytaj jeszcze raz co napisałem, bo wgl nie załapałeś o czym mówię.
Zgłoś
Wiochmen 2013-05-24, 17:25
Cytat:

2xup Kiedyś, kiedy odstawicie komputer (wątpię) i będziecie w jakimś większym mieście, i nawet przez przypadek traficie na sytuację, gdzie ów wspomniani "panowie" się pojawią, a będzie to sytuacja NIE wynikająca z waszej winy (o czym z resztą pisałem wcześniej), w jakimś zamieszaniu, bądź po prostu będziecie wzięci za podejrzanego, jestem absolutnie pewien, że uda się wam ich przekonac, że wy nic nie macie z tym wspólnego, ba! nawet broniliście ich na Sadolu, podadzą wam rękę i podziękują za poprawną postawę obywatelską, po czym puszczą wolno. Nie życzę wam tego, ale żebyście kiedyś nie wspomnieli moich słów

ale ty jestes debilem...

jak nic nie zrobiles to po h🤬j sie rzucasz? bedziesz spokojny to cie nawet nie skuja,chociaz powinni

z tego co widze to z toba nie ma gadki zadnej....wiec p🤬le nie bede sie rozpisywac
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 17:31
Lysander

org-->watch?v=MVy0GiycH48

edyj71

Pooglądaj filmiki ze stanów (NY) tak apropos państwa policyjnego i nie uważam że sytuacja z filmiku to nie ich sprawa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 17:39
a k🤬a maxvolumeP sprry poj🤬o mi sie ze chodzi Ci o bande jełopów a nie gliniarzy
Zgłoś
Jab7kO 2013-05-24, 18:37
"Ma pan uprawnienia do kamerowania" K🤬a i mówi to "stróż prawa" do k🤬y nędzy. Gdzie w prawie napisane jest, że nie można filmować interwencji policji...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie