Start 1:40
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
2xup Kiedyś, kiedy odstawicie komputer (wątpię) i będziecie w jakimś większym mieście, i nawet przez przypadek traficie na sytuację, gdzie ów wspomniani "panowie" się pojawią, a będzie to sytuacja NIE wynikająca z waszej winy (o czym z resztą pisałem wcześniej), w jakimś zamieszaniu, bądź po prostu będziecie wzięci za podejrzanego, jestem absolutnie pewien, że uda się wam ich przekonac, że wy nic nie macie z tym wspólnego, ba! nawet broniliście ich na Sadolu, podadzą wam rękę i podziękują za poprawną postawę obywatelską, po czym puszczą wolno. Nie życzę wam tego, ale żebyście kiedyś nie wspomnieli moich słów...
enduser skad masz te filmik?wiesz moze gdzie to bylo nakrecone?
czub1789, przeczytaj jeszcze raz co napisałem, bo wgl nie załapałeś o czym mówię.
Lysander
org-->watch?v=MVy0GiycH48
edyj71
Pooglądaj filmiki ze stanów (NY) tak apropos państwa policyjnego i nie uważam że sytuacja z filmiku to nie ich sprawa.
org-->watch?v=MVy0GiycH48
edyj71
Pooglądaj filmiki ze stanów (NY) tak apropos państwa policyjnego i nie uważam że sytuacja z filmiku to nie ich sprawa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie