podpis użytkownika
"salvation lies within"

'tylko mnie nie bij" heehe kozaczek. Dobra robota policji! A wielcy wyznawcy JP i HWDP zamknąć mordy i ukończyć podstawówkę
![]()
18 Lat? Tata pewnie w drogówce, "kozaczku" albo ci w gim skroili tel za lamerstwo i dzwoniłeś

lolek321, czasem się nie da. Same z siebie wychodzą.
18 Lat? Tata pewnie w drogówce, "kozaczku" albo ci w gim skroili tel za lamerstwo i dzwoniłeś![]()
![]()
Lamer to ty jesteś

Ps. Pozdrów tatę

Acha, jakby były jakieś lewe skorpiony do pogonienia, to daj znac

No akurat ustawa tak przewidziała, że moje pokolenie i jeszcze starsze szło do gimnazjum, chodź jak dla mnie to ta szkoła jest największą pomyłką w naszym szkolnictwie ;D A jeśli chodzi o skorpiony (pistolet maszynowy) to załatwiłbym Ci ale replikę, żeby głupota do łba nie strzeliła ;D PzdrCBRrider600, zacznijmy od tego, że za moich czasów jeszcze gimnazjum nie było.
Mundurówka to mundurówka, jedyna jaką szanuję to Straż Pożarna. Amen
Ps. Pozdrów tatę![]()
Acha, jakby były jakieś lewe skorpiony do pogonienia, to daj znacbiorę ile jest. O ile wiesz co to wgl jest...

Ogólnie to mało się znam (kończę gimnazjum w tym roku) ale tak na mój rozum to gościo uciekał, szarpał się i dlatego został sprowadzony do parteru. Zatrzymując policjantowi nie chodzi równą walkę na pięści z przestępcą tylko o skuteczność i szybkość użytego środka.
I jeszcze to.
"Siłę fizyczną stosuje się w celu obezwładnienia osoby, odparcia czynnej napaści albo zmuszenia do wykonania polecenia. Używając siły fizycznej policjant nie może zadawać uderzeń, chyba że działa w obronie koniecznej albo w celu odparcia zamachu na zdrowie i życie człowieka lub na mienie." I to. "Kajdanki lub prowadnice można stosować wobec osób skazanych, tymczasowo aresztowanych lub zatrzymanych. Kajdanki stosuje się w celu udaremnienia ucieczki albo zapobieżenia czynnej napaści lub czynnemu oporowi."
Pytałem starszych kolegów którzy są już w zawodówkach i mówili że może to i prawda że tak to się mocno nie znają ale ogólnie JP (jeden dostał mandat za picie w miejscu publicznym więc chłopaki nie z pierwszej lepszej łapanki).

Dobra dobra już skończcie p🤬lic jacy to oni nie są wspaniali. Wjeżdzają we trzech na jednego chłopaka, nie wiadomo czy coś zrobił czy nie, bo tego na filmiku nie widac. Mają za sobą prawo, a są poza nim częściej niż się wam wydaje. Znam i zresztą sam byłem w kilku sytuacjach, gdzie nie masz nic do powiedzenia, jak się zbiegnie na Ciebie stado nacpanych "żółwi" (wiem co mówie). Wyp🤬ol takiemu bombę, z resztą jak najbardziej słuszną, to Cie wjebią na 8lat Zero szacunku, PODKREŚLAM, za niewinnośc, chcą się wyżyc, a potem na komęndzie siedzą, walą kreski i się śmieją kto i kogo nie położył albo co mu nie zrobił. Taki "ktoś" nie zasługuje na bycie POLICJANTEM. Tych PRAWDZIWYCH szanuję za ciężką pracę jaką odstawiają, i są w pożądku. A zbiegnie się taka banda i p🤬li opinie o Polskiej Policji, nie żebym tam za nimi przepadał, ale taka jest niestety smutna prawda.
Za nic wp🤬l nie dostaniesz i nie gadaj głupot. Jak nie widzisz co robi "biedny chłopaczek" to otwórz oczy a nie otwór analny i oglądaj. Najpierw prawdopodobnie wyzywa, potem widać jak pajacuje i popisuje się, że nic mu nie zrobią, a jak c🤬ja łapią to wielki płacz i lamenty typu "nie bij". Takie spaczone pokolenie, ubliża, wyzywa bo myśli że zna prawo i że policja czy inny organ porządkowy mu nic nie zrobi, a tu niespodzianka. Takich k🤬sów to powinni spałować, aż by im się odechciało podskakiwać.
Dobra dobra już skończcie p🤬lic jacy to oni nie są wspaniali. Wjeżdzają we trzech na jednego chłopaka, nie wiadomo czy coś zrobił czy nie, bo tego na filmiku nie widac. Mają za sobą prawo, a są poza nim częściej niż się wam wydaje. Znam i zresztą sam byłem w kilku sytuacjach, gdzie nie masz nic do powiedzenia, jak się zbiegnie na Ciebie stado nacpanych "żółwi" (wiem co mówie). Wyp🤬ol takiemu bombę, z resztą jak najbardziej słuszną, to Cie wjebią na 8lat Zero szacunku, PODKREŚLAM, za niewinnośc, chcą się wyżyc, a potem na komęndzie siedzą, walą kreski i się śmieją kto i kogo nie położył albo co mu nie zrobił. Taki "ktoś" nie zasługuje na bycie POLICJANTEM. Tych PRAWDZIWYCH szanuję za ciężką pracę jaką odstawiają, i są w pożądku. A zbiegnie się taka banda i p🤬li opinie o Polskiej Policji, nie żebym tam za nimi przepadał, ale taka jest niestety smutna prawda.
No i c🤬j, że w trzech. Mają takie prawo, od tego są, by zapewnić spokój. Mogliby nawet w 40 na niego się położyć i spuścić mu wp🤬l, a jeszcze bym kibicował. Człowiek w spokoju nie może wyjść na spacer z dziewczyną/żoną/dzieckiem bo latają jakieś j🤬e pawiany po ulicy i się ustawkują, p🤬leni fajterzy z mortal kombat, ale jak się źle na nich spojrzysz to wszyscy na Ciebie pójdą i spuszczą wp🤬l i Tobie i nawet twojemu dziecku. J🤬a nędza umysłowa i tyle. W piżamach chodzić umieją