Start 1:40
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
enduser dzieki teraz jestem pewien na 100% ze znam glownego bohatera.znany policji i bardzo agresywny typ.
to jest Konan(schizofrenik). bil Lukasza Fabianskiego kiedy ten chodzil do liceum w Szamotulach bo idiota nalepki legi rozklejal gdzie popadlo.facet blanta na 4 buchy wciaga a 5 fety sam przezera
znaki szczegolne to brak jedynek i ok 195 wzroztu.zdaza mu sie mowic do samego siebie albo do kogos kogo tylko on widzi.spoko koles poki sobie czegos dziwnego nie wkreci.
to jest Konan(schizofrenik). bil Lukasza Fabianskiego kiedy ten chodzil do liceum w Szamotulach bo idiota nalepki legi rozklejal gdzie popadlo.facet blanta na 4 buchy wciaga a 5 fety sam przezera
znaki szczegolne to brak jedynek i ok 195 wzroztu.zdaza mu sie mowic do samego siebie albo do kogos kogo tylko on widzi.spoko koles poki sobie czegos dziwnego nie wkreci.
Cała prawda o ulicznej patologii typu JP i HWDP słuchającej Bonusa RPK i Firmę JP. Gdy nie ma policji w pobliżu to są niby tacy odważni, takie wielkie cwaniaki nieustraszone. A jak przychodzi co do czego to lamentują "nie bij mnie", "chłopaki pomocy" "ała to boli". 90% wyznawców JP miało problemy z policją tylko w GTA.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie