📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pilnie potrzebuję poszerzenia swojej wiedzy o tą bezużyteczną informację dlaczego on sobie to zrobił... Ktoś jest mi w stanie pomóc?
@up wyjaśnienie napisał kolega wyżej hehe. Tak na poważnie sam jestem ciekaw.
Cytat:
kamil66
Kiedyś też zaufał pewniej kobiecie...
Wystawiono 9 piw(a): brylant1412, Interloper, Miki48, Jutub, kon93, Majster Popsuj, ZeXeL, I'm a son of a bitch, grommish
@up
Brawo Ajnsztajnie! A ty próbowałeś kiedyś walić konia sekatorem!?
Brawo Ajnsztajnie! A ty próbowałeś kiedyś walić konia sekatorem!?
Mi to się wydaje że to coś w rodzaju odrzucenia ogona przez jaszczurkę. Chodzi o zmylenie napastnika.
a tak na serio to myślę , że chciał zrzucić trochę ciałka.
a tak na serio to myślę , że chciał zrzucić trochę ciałka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie