Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
konto usunięte 2015-04-10, 16:19 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mlody118 2015-04-10, 16:25
oleyu napisał/a:

troche nie pomyślał co może się stać, gdy wyciąga się z jadącego samochodu kluczyk. Kierownica zablokowana, hamulce też do d...y. Ma szczęście że nie było zakretu a na nim TIRa, bo w pasach nie siedział

rozumiem, że przy takich akcjach wyobraźnia pokazuje jakby to byli szybcy i wściekli, ale nie ma co ukrywać, to jest Nubira, 15s do 100, a wszystko pewnie się działo w przedziale szybkości 40-60km/h

@Blurey trochę poniosła fantazja, sam jeździłem Matizem i go uwielbiałem, nie bez przyczyny został dwukrotnie wybrany najlepszym miejskim samochodem roku, ojciec miał Nubirę z salonu, ale nie przesadzajmy że technologia i jakość wykonania Daewoo przebijała Hondy, VW czy inne tej klasy samochody. Może i Nubiry miały nakręcane 600 tyś, ale to przy przynajmniej jednej zmianie silnika... Osobicie teraz mam cudną Omegę, samochód seg E, z niezwykle nieekonomicznym silnikiem EcoTec, ale w cenach jakich teraz chodzą, ciężko znaleźć cokolwiek lepszego (głównie patrząc pod względem wygody - klasa mercedesa s), nie patrząc na wsiunowe bemki czy golfy (choć uwielbiam trójki bmw i vw golfy, niestety mają teraz bardzo złą opinię na naszych drogach, a szkoda, bo samochody są genialne...)

[Edit] Gościowi za odwagę i wiarę we własne umiejętności, a także za miłość do samochodu, jaki by on nie był - nadaję mu jedno piwo do oceny. Bądź pozdrowiony!
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-10, 16:27
mlody118

Nic a nic mnie nie poniosła fantazja. Dobrze wyposażone nubiry są na poziomie innych normalnych samochodów tej klasy. Nie ma się do niczego doczepić, jak coś jest słabsze, to za to jest to tańsze, co jest głównym czynnikiem atrakcyjności samochodów tamtych lat i tamtej klasy. Omega to super auto, gdyby nie blacha. Nubira ma trochę z omegą wspólnego.
Zgłoś
avalanch 2015-04-10, 16:33 1
Po wywiadzie dostał pismo z prokuratury o stwarzanie niebezpieczeństwa w ruchu drogowym.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-10, 16:55 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-10, 17:00
Zgłoś
spinaczel 2015-04-10, 17:21
Ale złodziej to idiota,mogł go zaskarżyć o napaść i spowodowanie zagrożenia życia, tamten by poszedł siedzieć a złodziej jeszcze mogłby wywalczyć jakieś odszkodowanie
Zgłoś
sil3nc3 2015-04-10, 21:09
Co tam pościg. Jak zwinnie wyszedł z kadru
Zgłoś
Gaiseric 2015-04-10, 21:49
Blurey napisał/a:

Wiem, że nie wiesz nic o lanosie, ale musisz wtrącić kilka groszy. Lanos na prawdę jest lepszy od civic

Cytat:

Nic nie wiesz. Dla mnie to Ty wciskasz swoje fantazje w ten wątek. Lanos jest gorszy od Civica. O wiele gorszy.
Zgłoś
Cosm0 2015-04-10, 21:51
Bananek napisał/a:

czy on ratował Nubirę? jeśli tak to nie mam pytań

Nie każdy jeździ autem starego, niektórzy potrafią zarobić na swoje
Zgłoś
Tryniu62 2015-04-10, 22:51
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-10, 23:42
Jesteś tak biedny że nie stać cię na darmowe TVN24HD???
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-11, 3:48
Gościu to Ratownik Górniczy i pracuje na Pniówku, popisał się swoimi zdolnościami a co do auta, WIOCHA!
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-11, 11:13
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-11, 11:30
mit2 napisał/a:

Nic nie wiesz. Dla mnie to Ty wciskasz swoje fantazje w ten wątek. Lanos jest gorszy od Civica. O wiele gorszy.

To było tylko bezduszne porównanie, które auto co daje. Nic więcej. Boli cie, że lanos wypada lepiej od civika? Dla mnie nic dziwnego, pół świata uważa civiki za najtańszego sortu auta jako auto za jeden-dwa dni pracy. I takie są, dzieciaki sobie kupują, zakatują i wsiadają do czegoś normalnego. Nie obchodzą mnie żadne fantazje i inne gimbusiarskie hejty samochodowe, bo to tylko dwa tanie niskiej klasy auta. Tak czy siak, jeżeli twierdzisz, że jest gorszy, o wiele gorszy, to po prostu to uargumentuj, dokładnie tak jak ja to zrobiłem i wyszło coś tak oczywistego, jak równanie 2+2=4.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem