Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
🔥 Szybki i wściekły - teraz popularne
jacoob 2015-04-11, 12:09
Powiecie, że dresiarz, ale niejeden z was chciałby być tak elokwentny jak on.
Przypomniały mi się słowa Chady
"...właśnie ginie ci samochód
A jedyne co z tym robisz to podpisujesz protokół."
I wy pewnie tak właśnie byście zrobili, a zanim dotarlibyście na komisariat to wasze auta już byłyby rozebrane i posortowane na: części, aluminium i złom.

Brawo dla Gościa... Tacy powinni być Polacy, bronić swojego za wszelką cenę.
Zgłoś
Gaiseric 2015-04-11, 15:41
Blurey napisał/a:

Boli cie, że lanos wypada lepiej od civika?

Bolą mnie głupoty wypisywane w Internecie.

Cytat:

Tak czy siak, jeżeli twierdzisz, że jest gorszy, o wiele gorszy, to po prostu to uargumentuj, dokładnie tak jak ja to zrobiłem i wyszło coś tak oczywistego, jak równanie 2+2=4.

Honda Civic jest wykonana z lepszych materiałów. Porównaj stan wnętrz obu aut z tych samych lat. Ma lepszy montaż elementów wnętrza. Ma sztywniejsze nadwozie, trwalsze i lepsze zawieszenie. Prowadzi się lepiej (Civic VI ma opinie jednego z najlepiej prowadzących się kompaktów). Jest o wiele bardziej niezawodna. Popatrz sobie na rankingi. Jest dużo nowocześniejsza. Jest bardziej oszczędna. Civic VII, VIII i IX (W angielskiej wikipedii pisze, że Lanos był produkowany do 2012 roku) są o wiele bezpieczniejsze. Wszystkie dane do porównań znajdź sobie w internecie.
Jedynie w czym jest lepszy Lanos to cena zakupu, ceny części i podatność na zagazowanie. I tyle.

Jeździsz Lanosem, prawda?
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-11, 15:59 1
Cytat:

Civic VII, VIII i IX

Porównuję tylko i wyłącznie lanosy 97-2002 z civikami 91-2002. Młodsze civiki kosztują 4x tyle co lanosy. Młodsze lanosy były robione przez chevroleta, zazwyczaj jako bieda edyszyn z silnikami 1.4 8v.

Jeżdżę audi a4 b6 i b8 oba w quattro, nigdy nie miałem lanosa, a ty napisałeś masło maślane, jak ty to widzisz. W internecie nie ma porównań sztywności nadwozia, trwałości zawieszenia ani tego, czy zawieszenie te jest lepsze lub gorsze, ja napisałem, że zawieszenie w lanosie można swapnąć od saaba (9-5 turbo) lub od sportowych opli, taki zawias tak czy siak miażdży to w civiku, mało mnie interesuje standardowy lanos, tak samo jak typowego dzieciaka standardowy civic, bo oba wozy to przeciętniaki. Sztywność nadwozia w 20 letnich civikach nie istnieje, bo to pordzewiałe trupy, które są trumnami na kółkach. Wiadomo, że typer prowadzi się dobrze i dla tego mówią o civicu vi, że się dobrze prowadzi, pisałem o tym wcześniej. Daj obok type-r lanosa z zawiasem od saaba turbo i calibry turbo + dobra opona + c20let i zobaczysz co się wtedy będzie działo.
Co do głupot, mnie też bolą głupoty wypisywane w internecie. Tak czy siak jak miałbym brać hot hacza, to brałbym focusa, a jak miałbym brać jakąś japonię, to brałbym nissana. A lanos to taka ciekawostka z potężnym potencjałem, którego prawie nikt nie widzi... i bardzo dobrze.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-11, 16:12
Akcja działa się w Pawłowicach, a nie Pszczynie jak pisze SREFAŁEN . Miejscowosc oddalona o 20 km, wywiadu udzielał w Pszczynie, a Ci piszą że to w pszczynie, zakłamane skur...... szkoda, że nie dali nagrań z monitoringu.
Zgłoś
JankoSado 2015-04-11, 16:51
A czy jest wywiad ze złodziejem ?

oraz z tym gościem co go gonił ?
Zgłoś
Gaiseric 2015-04-11, 17:23
Blurey napisał/a:

mało mnie interesuje standardowy lanos, tak samo jak typowego dzieciaka standardowy civic, bo oba wozy to przeciętniaki.

No patrz, a mnie mało interesują tuningi. Bo to właśnie podrasowanymi w stodole "wozami" się typowe dzieciaki podniecają.
W moich postach cały czas porównywałem seryjne auta.

Co do przeróbek, to zobacz sobie człowieku co ludzie robią z Civicami. Hondy z powodzeniem startują w zawodach wyścigowych. Jakoś nie widziałem Lanosa startującego w wyścigach...

Czy z tuningiem, czy bez - Lanos jest lata świetlne za Civiciem.

Cytat:

jak miałbym brać jakąś japonię, to brałbym nissana.

Hah, akurat Nissany po "małżeństwie" z Renault pogrążyły się całkowicie. Teraz dopiero dzięki Quashquaiowi i Pulsarowi firma wstaje z dołka.

Na prawdę, nie chce mi się już ciągnąć tego głupiego tematu. Ciebie nie przekonam, Ty mnie też.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-11, 17:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
stroona 2015-04-11, 22:55
Gość z mojej wioski
Zgłoś
P3pE 2015-04-12, 19:57 1
Dodaje film z tego zajscia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem