W nocy 24 grudnia para bandytów w skradzionym SUV-ie obrabowała stację benzynową na przedmieściach Fort Worth i zabrała ze sobą bankomat. Z trudem udało im się go wyrwać i ciągnąć za samochodem, ale niestety po drodze bankomat utknął w studzience i został porzucony na poboczu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:11
W nocy 24 grudnia para bandytów w skradzionym SUV-ie obrabowała stację benzynową na przedmieściach Fort Worth i zabrała ze sobą bankomat. Z trudem udało im się go wyrwać i ciągnąć za samochodem, ale niestety po drodze bankomat utknął w studzience i został porzucony na poboczu.
za malo ich bylo sumarycznie by chociaz osiagnac wspolnie IQ okolo 80, to moze by pykło
Prawie jak szybcy i wściekli. Prawie.... Do bagażnika nie zapakują, bo by musieli mieć kilku wspólników do podziału, więc ciągnęli sejf za sobą
. Gang Olsena...
Profesjonaliści. Żadnych zbędnych ruchów. W sumie niezbędnych też nie było
Tyle roboty, a i tak luja z tego będą mięli, bo papiery barwione farbą i tak będą... Więcej zaangażowania w rabunek, niż zysku z tego...
[ Dodano: 2025-12-25, 16:16 ]
@radek225: Też o tym pomyślałem 👍
[ Dodano: 2025-12-25, 16:16 ]
@radek225: Też o tym pomyślałem 👍
Właściwie plan był dobry do momentu wyciągnięcia bankomatu ze sklepu, po tym widać że kombinowali na bieżąco, a że mało inteligentni to przynajmniej mamy z tego fajny filmik, choć współczuję właścicielowi stacji który przez tych debili poniósł duże straty. Oczywiście gdyby jednak trochę pomyśleli i jednak udało im się ukraść ten bankomat to i tak po takim wyrwaniu banknoty w nim byłyby bezużyteczną kupą makulatury bo jest bardziej niż pewne że na takiej stacji bankomat ma system zabezpieczający który w przypadku kradzieży skutecznie zalewa je farbą z klejem.
D171 napisał/a:
Tyle roboty, a i tak luja z tego będą mięli, bo papiery barwione farbą i tak będą... Więcej zaangażowania w rabunek, niż zysku z tego...
@
: Też o tym pomyślałem 👍
Czemu ciągle powtarzacie te bajki o barwionych banknotach? Właściciele bankomatów oszczędzają tak że nawet porządnie nie przymocowują ich do podłogi a wy myślicie że będą się bawić w jakiś zaawansowany system z wybuchającą farbą który sam w sobie jest zagrożeniem dla ludzi którzy konswerwują te bankomaty. Nawet od strony prawnej tego nie potraficie przemyśleć -posługiwanie się barwionymi banknotami jest dalej zupełnie legalne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie