Ofermy kradną BMW X5 z garażu podziemnego, idzie im to jak krew z nosa jednak udaje im się wyjechać.
Powiem wprost. C🤬j ci w dupę.
Dajesz 20min filmik i nie powiesz od którego momentu oglądać.
Dław się tam.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture jak u ciebie w stolycy taka bida, że nie masz suwaka na filmach z YT to się może jakoś zrzucimy.
Konto usunięte
2017-05-16, 17:48
Chudy gibak i wieloryb w ciąży. Łatwo ich znajdą.
Dziadowali na emeryta co siedzi przed monitorem, to niech teraz sobie szuka bemki.
Widać,że jakieś debile.Teraz czekajmy aż wystawią tę beemke na allegro
najlepszy kierunek na końcu dla zmyłki w inną strone

miszcz
@Velture od 19:31. Nie ma za co...
To jest jak film o facecie w łódce
ofermy ? ty h🤬ju k🤬o pedale
podpis użytkownika
DO WORA I DO JEZIORA
Tego jednego raczej łatwo będzie znaleźć. Wozi się bardzo charakterystycznie...jak j🤬y k🤬a debil!!!
Dio_1 napisał/a:
najlepszy kierunek na końcu dla zmyłki w inną strone
miszcz
to jest tak żenujące.. nie potrafisz sam nic wymyślić ciekawego? tylko z wykopu komentarze kopiujesz
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Ten wąski chyba pomylił z rana gaz pieprzowy z dezodorantem.
Panowie specjalisci o ile mnie moja wiedza nie myli to ten osobnik nie posiada wrzodów pod pachami tylko nieudolnie próbuje zmylić trop. (Tak mozna potencjalnych podejrzanych poprosić o przejscie sie w celu porownania ze sposobem poruszania sie sprawcy na nagraniu). Tego grubego trudno będzie pomylić. Mimo ze chlopaki znaja sie na robocie bo zwineli nowe auto i nim wyjechali to w kwestii zarabiania na czarnym rynku sa amatorami bez polotu i finezji. Aut sie nie kradnie auta sie bierze w leeasing rozbiera na czesci lub goni za wschodnia granica i zglasza kradzież. Zadnych poscigow spraw karnych i kłopotów. Wiec po co chodzić po nocach i cieciow na emeryturze budzić. Nie wiem.
MMMKSM napisał/a:
ofermy ? ty h🤬ju k🤬o pedale
O, jeden sam się znalazł!

z taką pisownią...