Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siriuz 2025-03-05, 23:22
Gdyby gość został nie straciłby twarzy, ale straciłby portfel i telefon

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Nome 2025-03-05, 23:43 2
ja bym się swojego nie czepiała jakby w takiej sytuacji uciekł, gorzej by było jakby zaczął szurać do uzbrojonego złodzieja, sam mógłby zginąć i ja bym przy okazji kulkę dostała... nie czepiałabym się chociaż wolałabym, żeby przy mnie został i najwyżej stracił tego ajfonika... ale życie to życie, jak w starym żydowskim dowcipie
- lepiej tobie c🤬j w dupę niż mnie kula w łeb

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
zasranka 2025-03-06, 0:10
Jest nadzieja w narodzie sądząc po komentarzach.

Substancja narodu musi się zachować 🙂
Zgłoś
zn506 2025-03-06, 0:15 1
cant_touch_this napisał/a:

oj🤬 knage złodziejowi

No włąśnie zaczęły najpierw się puszczać - a potem płacz, że rycerzy już nie ma.

Dziś świnia nie jest twoja - twoja jest co najwyżej kolej. Nie warto ryzykować zycia. Ona ma cię w dupie (dosłownie).

Przypomnijmy gościa, który poszedł po śpiącą (leniwą) świnię w ogień. Twarz sobie poparzył, chyba rękę mu amputowali, ale świnię uratował. Jak zdjęci bandaże świnia się skrzywił - ale ty brzydki się zrobiłeś! Wolę Enrique!

Zgłoś
Liczer 2025-03-06, 1:12
I bardzo dobrze zrobił
Zgłoś
PabloSkills 2025-03-06, 3:16
I bardzo dobrze. Poźniej r🤬ałaby się z innym a on by wąchał kwiatki.
Zgłoś
KANIBAL22 2025-03-06, 4:25
w takiej sytuacji w ich strefie klimatycznej raczej nie ma sensu pajacować ale mimo wszystko ja bym nie odszedł od niej
Zgłoś
O................ń 2025-03-06, 7:29
Babosz napisał/a:

1. Teoretycznie, w takich sytuacjach facet ma wieksze szanse zginąć, bo czesto kobiety są oszczędzane
1a. Lepiej żeby zginęła jedna osoba, niż dwie.
2. Czasy rycerzy w lśniących zbrojach minęły
3. Nawet jakby czasy rycerzy w lśniących zbrojach nie minęły, to lepiej być żywym synem chłopa pańszczyźnianego niż martwym rycerzem w lśniącej zbroi który zginął w bitwie pod śmietnikiem w Mumbaju.
Tyle teoria. W praktyce (jeśli to jego dziewczyna) to trochę c🤬jowo i niezrecznie bedzie przy tłumaczeniu się z tego. Ja bym na jego miejscu szedł w zaparte i mówił że przypomniałem sobie, że czajnik na gazie zostawiłem.

W czasach Temudźyna - później lepiej znanego jako Czyngis-chan, założyciel Imperium Mongolskiego, normą było porywanie kobiet z obcych plemion.
Wówczas mężczyźni jako pierwsi uciekali aby przeżyć i ewentualnie odbić w przyszłości żonę - kobiet nikt nie zabijał podobnie jak małych dzieci - te adoptowano i traktowano jak swoje.
A już perełką w tej historii jest to, że pewnego razu napadnięto Temudżyna i porwano jego żonę Borte z zemsty bo 20 lat wcześniej ojciec Temudżyna Jugedej porwał Hoelun żonę pewnego kolesia i wziął jako swoją.
Zgłoś
Ziebaj 2025-03-06, 7:56
Ukradli srajfonika, straciła sens życia, można rzucać się na line.
Zgłoś
smc 2025-03-06, 8:08
Ją ograbili z telefonu, jego z godności.
Zgłoś
cant_touch_this 2025-03-06, 8:15
Mors_Nigra napisał/a:

Ty byś tak właśnie zrobił, wiemy.

o k🤬a, gach z filmu sie objawił, j🤬y ma czelność
Zgłoś
ShepardR34 2025-03-06, 9:27
Przecież może bajere babie ożenić że kiedyś coś tam handlował jakimś fentanylem czy innym c🤬jostwem, i wkurzył pomniejszych watażków, więc teraz jak widzi skuter co się zatrzymuje, to od razu sp🤬ala bo jakieś nieożywione "sicario" z zapadniętymi klatkami piersiowymi dostały cynk że jest 200 dol nagrody jak go odjebią.
Zgłoś
Machut01 2025-03-06, 9:36 1
Smc kiedyś opowiadał, że szedł z dziewczyną i koleś chciał ich okraść, ale uniósł tylko koszulkę, a za paskiem miał kopyto, złodziej przeprosił i uciekł. Później sie obudził z kawałkiem burgera w mordzie, drzemkę sobie zrobił, bo zmęczył się jedzeniem, a tłuszcz z włosów mu kapał
Zgłoś
rafbur 2025-03-06, 12:45
Prawdziwy rycerz... Musiał tylko wymienić zbroję z obstranej na czystą
Zgłoś
teracki675 2025-03-06, 17:00
Babosz napisał/a:

1. Teoretycznie, w takich sytuacjach facet ma wieksze szanse zginąć, bo czesto kobiety są oszczędzane
1a. Lepiej żeby zginęła jedna osoba, niż dwie.
2. Czasy rycerzy w lśniących zbrojach minęły
3. Nawet jakby czasy rycerzy w lśniących zbrojach nie minęły, to lepiej być żywym synem chłopa pańszczyźnianego niż martwym rycerzem w lśniącej zbroi który zginął w bitwie pod śmietnikiem w Mumbaju.
Tyle teoria. W praktyce (jeśli to jego dziewczyna) to trochę c🤬jowo i niezrecznie bedzie przy tłumaczeniu się z tego. Ja bym na jego miejscu szedł w zaparte i mówił że przypomniałem sobie, że czajnik na gazie zostawiłem.

tylko ty nie miales nigdy dziewczyny

podpis użytkownika

won z debilami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie