Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cant_touch_this 2025-03-05, 20:17 20
na złość gachowi powinna oj🤬 knage złodziejowi
Zgłoś
flejtuch 2025-03-05, 20:37 2
Eee tam, czepiacie się chłopa. Jemu po prostu srać się zachciało.
Zgłoś
Cyfra1 2025-03-05, 20:42 6
haha wolał sp🤬olić niż kulkę oberwać ona jak wieprz więc kula by się zatrzymała on chudy jak patyk jeszcze by kto inny zginął
Zgłoś
TheEminemShow 2025-03-05, 20:51 2
Cyfra1 napisał/a:

haha wolał sp🤬olić niż kulkę oberwać ona jak wieprz więc kula by się zatrzymała on chudy jak patyk jeszcze by kto inny zginął

Mam wrażenie ,ze tutaj zadziała by instynkt łowcy i szybciej by kulkę władował w patyka. Mogę się mylić ale ja bym tak zrobił chyba 😁
Zgłoś
Cyfra1 2025-03-05, 20:54 2
ja bym j🤬 w patyczaka loszka też by dostała jedna kula dwaj ranni:)
Zgłoś
grubystefan 2025-03-05, 21:01 9
ten Driver 19cm to by mu wyj🤬 z półobrotu i tyle by było z akcji. Dziwne , że jeszcze tego nie napisał. aaa czekaj kieewa już po dobranocce
Zgłoś
AlCapone 2025-03-05, 21:02 4
Od razu widac, ze mial drogiego ajfona w kieszeni i nie chcial sie z nim rozstawac, bo historia w przegladarce niewyczyszczona
Zgłoś
Babosz 2025-03-05, 21:03 97
1. Teoretycznie, w takich sytuacjach facet ma wieksze szanse zginąć, bo czesto kobiety są oszczędzane

1a. Lepiej żeby zginęła jedna osoba, niż dwie.

2. Czasy rycerzy w lśniących zbrojach minęły

3. Nawet jakby czasy rycerzy w lśniących zbrojach nie minęły, to lepiej być żywym synem chłopa pańszczyźnianego niż martwym rycerzem w lśniącej zbroi który zginął w bitwie pod śmietnikiem w Mumbaju.

Tyle teoria. W praktyce (jeśli to jego dziewczyna) to trochę c🤬jowo i niezrecznie bedzie przy tłumaczeniu się z tego. Ja bym na jego miejscu szedł w zaparte i mówił że przypomniałem sobie, że czajnik na gazie zostawiłem.
Zgłoś
Lobo24 2025-03-05, 21:03
Od razu widać, że chłopak trenował - parkour.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-05, 21:53 20
cant_touch_this napisał/a:

na złość gachowi powinna oj🤬 knage złodziejowi

Ty byś tak właśnie zrobił, wiemy.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
smc 2025-03-05, 21:54
Powiedziała mu, że jest w ciąży...
Zgłoś
bobro 2025-03-05, 22:10 24
Lepiej wyjść na ciotę, przeżyć, nie zostać okradzionym i znaleźć nową dziewczynę, niż wyjść na bohatera, stracić telefon, portfel i życie, a k🤬a poplacze tydzień, a za 2 będzie już ją r🤬ał nowy frajer.

Doskonały ruch gościa patrząc na tamte realia.

podpis użytkownika

Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Zgłoś
Crisko 2025-03-05, 22:25 25
Babosz napisał/a:

W praktyce (jeśli to jego dziewczyna) to trochę c🤬jowo i niezrecznie bedzie przy tłumaczeniu się z tego. Ja bym na jego miejscu szedł w zaparte i mówił że przypomniałem sobie, że czajnik na gazie zostawiłem.

No i masz złe podejście, w takim przypadku gdy jest już po wszystkim to wyskakujesz na nią z pyskiem że miała uciekać gdy tylko ty to zacząłeś robić i że się nie spodziewałeś że z takim mało rozgarniętym pustakiem się związałeś.
Zgłoś
oldcoyote 2025-03-05, 22:56 2
pobiegł po broń
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie