Eee tam, czepiacie się chłopa. Jemu po prostu srać się zachciało.
haha wolał sp🤬olić niż kulkę oberwać ona jak wieprz więc kula by się zatrzymała on chudy jak patyk jeszcze by kto inny zginął
Cyfra1 napisał/a:
haha wolał sp🤬olić niż kulkę oberwać ona jak wieprz więc kula by się zatrzymała on chudy jak patyk jeszcze by kto inny zginął
Mam wrażenie ,ze tutaj zadziała by instynkt łowcy i szybciej by kulkę władował w patyka. Mogę się mylić ale ja bym tak zrobił chyba 😁
ja bym j🤬 w patyczaka loszka też by dostała jedna kula dwaj ranni:)
ten Driver 19cm to by mu wyj🤬 z półobrotu i tyle by było z akcji. Dziwne , że jeszcze tego nie napisał. aaa czekaj kieewa już po dobranocce

Od razu widac, ze mial drogiego ajfona w kieszeni i nie chcial sie z nim rozstawac, bo historia w przegladarce niewyczyszczona

1. Teoretycznie, w takich sytuacjach facet ma wieksze szanse zginąć, bo czesto kobiety są oszczędzane
1a. Lepiej żeby zginęła jedna osoba, niż dwie.
2. Czasy rycerzy w lśniących zbrojach minęły
3. Nawet jakby czasy rycerzy w lśniących zbrojach nie minęły, to lepiej być żywym synem chłopa pańszczyźnianego niż martwym rycerzem w lśniącej zbroi który zginął w bitwie pod śmietnikiem w Mumbaju.
Tyle teoria. W praktyce (jeśli to jego dziewczyna) to trochę c🤬jowo i niezrecznie bedzie przy tłumaczeniu się z tego. Ja bym na jego miejscu szedł w zaparte i mówił że przypomniałem sobie, że czajnik na gazie zostawiłem.
1a. Lepiej żeby zginęła jedna osoba, niż dwie.
2. Czasy rycerzy w lśniących zbrojach minęły
3. Nawet jakby czasy rycerzy w lśniących zbrojach nie minęły, to lepiej być żywym synem chłopa pańszczyźnianego niż martwym rycerzem w lśniącej zbroi który zginął w bitwie pod śmietnikiem w Mumbaju.
Tyle teoria. W praktyce (jeśli to jego dziewczyna) to trochę c🤬jowo i niezrecznie bedzie przy tłumaczeniu się z tego. Ja bym na jego miejscu szedł w zaparte i mówił że przypomniałem sobie, że czajnik na gazie zostawiłem.
cant_touch_this napisał/a:
na złość gachowi powinna oj🤬 knage złodziejowi
Ty byś tak właśnie zrobił, wiemy.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Lepiej wyjść na ciotę, przeżyć, nie zostać okradzionym i znaleźć nową dziewczynę, niż wyjść na bohatera, stracić telefon, portfel i życie, a k🤬a poplacze tydzień, a za 2 będzie już ją r🤬ał nowy frajer.
Doskonały ruch gościa patrząc na tamte realia.
Doskonały ruch gościa patrząc na tamte realia.
podpis użytkownika
Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Babosz napisał/a:
W praktyce (jeśli to jego dziewczyna) to trochę c🤬jowo i niezrecznie bedzie przy tłumaczeniu się z tego. Ja bym na jego miejscu szedł w zaparte i mówił że przypomniałem sobie, że czajnik na gazie zostawiłem.
No i masz złe podejście, w takim przypadku gdy jest już po wszystkim to wyskakujesz na nią z pyskiem że miała uciekać gdy tylko ty to zacząłeś robić i że się nie spodziewałeś że z takim mało rozgarniętym pustakiem się związałeś.