📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Riben napisał/a:
to tu chyba, ale co to jest za event ?
Lokalizacja pod :
Stowarzyszenie Siemacha (do 2012 „U Siemachy”) – polska, członkowska organizacja non profit, utworzona w listopadzie 2003 w Krakowie[1] w celu nadania instytucjonalnych ram specjalistycznym placówkom wsparcia dziennego, działającym w Krakowie od 2 października 1993 pod nazwą Centrum Młodzieży „U Siemachy”, a następnie Dzienny Ośrodek Socjoterapii „U Siemachy”
BigLebovsky napisał/a:
Lokalizacja pod :
Stowarzyszenie Siemacha (do 2012 „U Siemachy”) – polska, członkowska organizacja non profit, utworzona w listopadzie 2003 w Krakowie[1] w celu nadania instytucjonalnych ram specjalistycznym placówkom wsparcia dziennego, działającym w Krakowie od 2 października 1993 pod nazwą Centrum Młodzieży „U Siemachy”, a następnie Dzienny Ośrodek Socjoterapii „U Siemachy”
Bardziej mi chodziło o to co oni tam robią i znalazłem tylko to
facebook.com/piotr.bartosz.rn/videos/w-krakowskim-com-com-zone-zarz%C4...
Riben napisał/a:
Bardziej mi chodziło o to co oni tam robią i znalazłem tylko to
A to ci nic nie powiem,nie mam pejsbuka.
Spidzio napisał/a:
Ile dostajesz rubli za wrzucanie tych propagandowych filmików?
Precz stąd lewacki klaunie
Przecież rudy guru POebów aka chyży ruj powiedział, że to biedni ludzie, któzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie bądźcie obrzydliwymi propagandystami.
:DDDD
:DDDD
Ale ja się nie dziwię, że cię tak ktoś nazwał bo robisz dokładnie to samo co onuce - żadnego sprawdzenia tylko wrzucenie z dupy filmu, którego nie rozumiesz. Te ich spotkania w centrum Siemacha odbywają się od ponad 10 lat i wtedy jakoś to nikomu nie przeszkadzało. Mam w dupie ich i ich religię, ale jako ratownik medyczny, który był tam na miejscu to powiem że nic tam się nie działo. Dla mnie możesz spier.. z tego kraju razem z nimi. Ale sztuczne mieszanie w sieci takimi z dupy komentarzami i filmami bez kontekstu to jest przysługa dla ruskich.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie