📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

@BigLebovsky: Jesteś TROL , każdy widzi co jest na nagraniu! Więc nie wciskaj kitu...
TENZE napisał/a:
Ale ja się nie dziwię, że cię tak ktoś nazwał bo robisz dokładnie to samo co onuce - żadnego sprawdzenia tylko wrzucenie z dupy filmu, którego nie rozumiesz. Te ich spotkania w centrum Siemacha odbywają się od ponad 10 lat i wtedy jakoś to nikomu nie przeszkadzało. Mam w dupie ich i ich religię, ale jako ratownik medyczny, który był tam na miejscu to powiem że nic tam się nie działo. Dla mnie możesz spier.. z tego kraju razem z nimi. Ale sztuczne mieszanie w sieci takimi z dupy komentarzami i filmami bez kontekstu to jest przysługa dla ruskich.
Dla ciebie mogę? Ja mam w dupie ciebie ratowniku. Każda ich koncentracja i każde ich zorganizowanie jest dla nas niebezpieczne. Pewnie jako pedał nie masz rodziny więc na ile widzisz zagrożeń.
teraz tylko czekać jeśli w wyborach wygra niezależny kandydat z ko , to dopiero będzie chlew
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie