Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
cichyjanek 2025-04-02, 0:30
E tam to jakaś wycieczka , zamykam 😇
Zgłoś
ZiooMall 2025-04-02, 0:32
Ciekawe ile tam Polaków można się dopatrzeć 😂
Zgłoś
wojasasiok 2025-04-02, 3:39 1
@BigLebovsky: Jesteś TROL , każdy widzi co jest na nagraniu! Więc nie wciskaj kitu...
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-02, 5:18 5
TENZE napisał/a:

Ale ja się nie dziwię, że cię tak ktoś nazwał bo robisz dokładnie to samo co onuce - żadnego sprawdzenia tylko wrzucenie z dupy filmu, którego nie rozumiesz. Te ich spotkania w centrum Siemacha odbywają się od ponad 10 lat i wtedy jakoś to nikomu nie przeszkadzało. Mam w dupie ich i ich religię, ale jako ratownik medyczny, który był tam na miejscu to powiem że nic tam się nie działo. Dla mnie możesz spier.. z tego kraju razem z nimi. Ale sztuczne mieszanie w sieci takimi z dupy komentarzami i filmami bez kontekstu to jest przysługa dla ruskich.

Dla ciebie mogę? Ja mam w dupie ciebie ratowniku. Każda ich koncentracja i każde ich zorganizowanie jest dla nas niebezpieczne. Pewnie jako pedał nie masz rodziny więc na ile widzisz zagrożeń.
Zgłoś
Antkowiak1992 2025-04-02, 5:21 2
A Donald był ich przywitać w naszych skromnych progach?
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-04-02, 5:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cutanoid 2025-04-02, 6:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kania777marek 2025-04-02, 7:54 4
teraz tylko czekać jeśli w wyborach wygra niezależny kandydat z ko , to dopiero będzie chlew
Zgłoś
ARTOLD 2025-04-02, 8:14 2
Uroczyście unieważniliście to referendum hahahaha 🤣
Zgłoś
zbigniewz 2025-04-02, 9:48
Przyjechali do komory, ale niestety spóźnili się o jakieś 90 lat
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-02, 9:54 3
Zgłoś
Arashi91 2025-04-02, 10:31
Zgłoś
KamilSkarpa 2025-04-02, 11:49
Zgłoś
Cutanoid 2025-04-02, 12:35 1
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-02, 13:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem