Trzech facetów poszło sobie na kręgle i troszke sie tam spili. Na drugi dzień spotykają sie ich żony i do głosu doszła pierwsza żona : wiecie co mój mąz wczoraj wrocil do domu ja tu taka rozgrzana leże w łozku a ten jak padl to nie wstał do teraz ... Druga mówi : To jest nic ja tez napalona czekam na niego w łózku a ten jak przyszedl obił wszystkie ściany zarzygał całą łazienke w ogole przegięcie , a trzecia żona na to : to jest nic ja leże w łozku napalona czekam na mojego męża ten wchodzi z rozmchem wlozyl mi dwa palce w cipe jeden w dupe i krzyczy : Panowie dajcie inna kule bo ta jest za śliska !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-03-01, 17:36
Wywnioskowałem z tego jak to jest napisane że pierwsza i druga ma tego samego męża
konto usunięte
2011-03-01, 20:05
glogos powiedz mi jeszcze żeś jest z Logistyki...
idź stąd.
konto usunięte
2011-03-01, 20:11
logika cepy... logistyka to transport
konto usunięte
2011-03-01, 20:38
@up
No co ty 0.o?
konto usunięte
2011-03-02, 8:34
@up: a szkoda, materiał na harda by był...