A teraz do wszystkich mądrali z portalu. Nie kojarzcie tylko k🤬a Polskiej sceny hip hopowej z tym gościem, ani z jego ziomalami, bo to tylko brutalniejsza wersja hip hopolo. Money Money Money. A fakt faktem, nie napinajcie się do niego, bo jestem przekonany, iż nikt z tutaj obecnych nie powiedziałby mu nic obelżywego prosto w mordę.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
@up
Masz racje. W morde mu tego nie powiem, ale tutaj napisze...
Za gówno browara nie dostaniesz!
Masz racje. W morde mu tego nie powiem, ale tutaj napisze...
Za gówno browara nie dostaniesz!

Po wypowiedzeniu ''sto procent'' uświadomiłem sobie, że to ten pedał od jp-100%.Więc na jedno wychodzi czy hipster czy on.

j🤬 hipsterów jest kim jest ale co do tych ludzi miał racje
endione napisał/a:
Nie uważam go za jakiegoś nazbyt mądrego człowieka ale chyba ma trochę racji.

To że ktoś się nie ubiera w markowe ciuchy nie znaczy że jest j🤬ym hipsterem!
Prawda jest taka że ten c🤬l chcę zostać zauważonym i się wypromować.
Amen.
Prawda jest taka że ten c🤬l chcę zostać zauważonym i się wypromować.
Amen.

Cytuje "100% k🤬a, PROSTO k🤬a, Dill Gang cokolwiek, wy k🤬y... jebac"
Popek masz przej🤬e. Szykuje się diss na ciebie przez wyżej wymienione grupy
Popek masz przej🤬e. Szykuje się diss na ciebie przez wyżej wymienione grupy
Brak słów dla ciecia, którego mottem jest robić kasę, wyzywać kogoś, kto jej nie ma - a do tego ta ciota "chce być kojarzona tylko z ulicą'.
przepraszam, że pytam...ale kto to k🤬a wgl jest i dlaczego powinienem wiedziec co on ma do powiedzenia?

Mam k🤬a oryginalne płyty ulubionych zespołów.
Byłem na p🤬lonych koncertach.
Wiec nie życzę sobie słuchać takiego gówna z ust tego debila.
Wyciął se bliznę na ryju i myśli, że jest kimś, a dla mnie jest najgorszym i najmniej szanowanym ścierwem. Tego nawet człowiekiem nie da się nazwać, a nazywanie go debilem ubliża każdemu debilowi.
Byłem na p🤬lonych koncertach.
Wiec nie życzę sobie słuchać takiego gówna z ust tego debila.
Wyciął se bliznę na ryju i myśli, że jest kimś, a dla mnie jest najgorszym i najmniej szanowanym ścierwem. Tego nawet człowiekiem nie da się nazwać, a nazywanie go debilem ubliża każdemu debilowi.