Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
kroniki Lublina
Dr0mg • 2013-08-04, 22:38
czytając sobie kroniki mojego wspaniałego miasta.. trafiłem na ..

"1931-02-28

Potajemny ubój - 28 luty

W ostatnich dniach kroniki policyjne zanotowały szereg faktów potajemnego uboju. Bije się potajemnie i bydło i trzodę chlewną. Ubój potajemny uprawiają przeważnie ż__zi. Po bardzo niskich cenach skupiają podejrzanego zdrowia bydło czy świnie, biją je u siebie po różnych kątach, nawet w mieszkaniach, a potem takie mięso sprzedają po kryjomu. Są nawet takie wypadki, że roznoszą je po domach i sprzedają po niższych niż na targu cenach. Taki potajemny ubój należy tępić bezwzględnie. Na konsumentów spożywanie takiego mięsa sprowadzić może bardzo niebezpieczne następstwa."

jak coś to zrobie wyciąg tych najlepszych akcji tz najlepszych dla sadoli
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-04, 22:47 8
Zgłoś
Dr0mg 2013-08-04, 23:19 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Piniekf 2013-08-04, 23:30 3
I 8 lat później zajęła się nimi bardzo skuteczna grupa
Zgłoś
zerwikaptur 2013-08-05, 0:05 1
nie sadziłem ze w moim miescie od tylu lat nic sie nie zminilo
Zgłoś
kondziu7 2013-08-05, 0:28
O tym mięsie...
To że z tym chodzą to ich sprawa nikt nie karze tego nikomu kupować...
Jechowce też chodzą po domach i co też ich musicie wpuszczać do domów?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 14:12 1
Lublin jest ok, czasami tam zajeżdżam. Bardzo ładne stare miasto na wzgórzu. Plus dworzec kolejowy picuś glancuś.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 23:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-08-05, 23:10
Najważniejsze, że ubój nie był rytualny
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 0:10
Za mój kochany Lublin zawsze piwko
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 9:53
Kopalny napisał/a:

Lublin jest ok, czasami tam zajeżdżam. Bardzo ładne stare miasto na wzgórzu. Plus dworzec kolejowy picuś glancuś.

to po wyjściu z dworca przejdź się w lewo na krochmalną, albo w którąś z bocznych uliczek tego pięknego starego miasta
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 12:55
Nie podoba się to wypad z mojego miasta. Lewackie ścierwo, na swoje miasto wrzucać.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem