Jak na moje oko to ona nie szyje, tylko przędzie. Ale co ja tam wiem, wygląda fajnie

Predzej sie doczekam emerytury od Tuska, nizeli to dziadostwo szalik dla mnie zrobi... :/

Zajebiste ludzie mają pasje. Kiedyś widziałem drukarkę z LEGO, teraz to.
Ba, czasem, żeby zrobić coś niezwykłego nie trzeba odrywać się od kompa. Paru kolesi (dodam, że Polaków) zrobiło cały komputer (CPU, RAM, ROM, magistrale itp.) w Minecrafcie. To tak informacyjnie dla ludzi, którzy nadal myślą, że Minnecraft to tylko stawianie klocków (tak jak LEGO - niby klocuszki, a co ludzie z tego robią to bajka).
Ba, czasem, żeby zrobić coś niezwykłego nie trzeba odrywać się od kompa. Paru kolesi (dodam, że Polaków) zrobiło cały komputer (CPU, RAM, ROM, magistrale itp.) w Minecrafcie. To tak informacyjnie dla ludzi, którzy nadal myślą, że Minnecraft to tylko stawianie klocków (tak jak LEGO - niby klocuszki, a co ludzie z tego robią to bajka).
Cholera, ludzie budują krosna z klocków lego, a ja na Sadisticu siedzę cały dzień...
szalik po 10zł. 1 szalik w ok 45min. wychodzi 13zl/h. zainwestuj w czasowy wylacznik, dogadaj sie z jakąś panią na bazarku, i masz całkiem nizły dochód
a najlepsze jest to, że z częściami nie będzie problemu
a najlepsze jest to, że z częściami nie będzie problemu

raper900 napisał/a:
Komputer to jeszcze nic. Ten gość zrobił model Star Treck Enterprise w skali 1:1 - /watch?v=kn2-d5a3r94Zajebiste ludzie mają pasje. Kiedyś widziałem drukarkę z LEGO, teraz to.

Chciał sobie wydziergać szalik ale jakby zrobił to na drutach wyszedłby na pederastę , więc zbudował sobie krosno! Piwko!