👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak na moje oko to ona nie szyje, tylko przędzie. Ale co ja tam wiem, wygląda fajnie

Predzej sie doczekam emerytury od Tuska, nizeli to dziadostwo szalik dla mnie zrobi... :/

Zajebiste ludzie mają pasje. Kiedyś widziałem drukarkę z LEGO, teraz to.
Ba, czasem, żeby zrobić coś niezwykłego nie trzeba odrywać się od kompa. Paru kolesi (dodam, że Polaków) zrobiło cały komputer (CPU, RAM, ROM, magistrale itp.) w Minecrafcie. To tak informacyjnie dla ludzi, którzy nadal myślą, że Minnecraft to tylko stawianie klocków (tak jak LEGO - niby klocuszki, a co ludzie z tego robią to bajka).
Ba, czasem, żeby zrobić coś niezwykłego nie trzeba odrywać się od kompa. Paru kolesi (dodam, że Polaków) zrobiło cały komputer (CPU, RAM, ROM, magistrale itp.) w Minecrafcie. To tak informacyjnie dla ludzi, którzy nadal myślą, że Minnecraft to tylko stawianie klocków (tak jak LEGO - niby klocuszki, a co ludzie z tego robią to bajka).
Cholera, ludzie budują krosna z klocków lego, a ja na Sadisticu siedzę cały dzień...
szalik po 10zł. 1 szalik w ok 45min. wychodzi 13zl/h. zainwestuj w czasowy wylacznik, dogadaj sie z jakąś panią na bazarku, i masz całkiem nizły dochód
a najlepsze jest to, że z częściami nie będzie problemu
a najlepsze jest to, że z częściami nie będzie problemu

raper900 napisał/a:
Komputer to jeszcze nic. Ten gość zrobił model Star Treck Enterprise w skali 1:1 - /watch?v=kn2-d5a3r94Zajebiste ludzie mają pasje. Kiedyś widziałem drukarkę z LEGO, teraz to.

Chciał sobie wydziergać szalik ale jakby zrobił to na drutach wyszedłby na pederastę , więc zbudował sobie krosno! Piwko!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie