łapcie filmik z bliskiego spotkania
podpis użytkownika
mogę gówno robić i dobrze żyćTata będzie tęgo wqrwiony..
Tata jechał tym drugim obok.
Wiem, że c🤬jowa jakość. Aktualnie 2 osoby są w stanie krytycznym.
Ten grubas na 4 filmiku który przechodzi na tył samochodu to kierowca
ale wy sobie dopisujecie historie do kazdej sytuacji aby tylko nie czuć się jak biedne, nieistniejące, nic nie znaczące i nic nie posiadające ścierwo
Gdybys miał przynajmniej minimalna wiedzę o prowadzeniu pojazdów nie musiał byś nikogo obrażać a wiedział ze kierowca popełnił techniczny wręcz szkolny błąd z którego nie było już odwrotu a samo zabezpieczenie imprezy to już kolejny gruby temat ..
A to nie audi było?
Było pod warunkiem, że zmieniło logo z c🤬lowskiego na pedalskie.
Inna sprawa, że to jeden c🤬j. Dla mnie to oba takie same sracze jak passaty. Posiadacze wszystkich wyżej wymienionych to w zdecydowanej większości cepy napędzane IQ równym temperaturze suchego lodu.
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Poza tym, wina organizatora, winą organizatora. Ludzie, którzy byli na tym evencie, mówią, że specjalnie ne ten przejazd odpiął przedni napęd, żeby dać "show" XD
Gdybys miał przynajmniej minimalna wiedzę o prowadzeniu pojazdów nie musiał byś nikogo obrażać a wiedział ze kierowca popełnił techniczny wręcz szkolny błąd z którego nie było już odwrotu a samo zabezpieczenie imprezy to już kolejny gruby temat ..
co ma typie prowadzenie auta i jego kierowca do wypisywania bzdur o bananowych dzieciach? Znasz go że tak komentujesz? Wiesz, że nie zarobił na te auto?
Kolejna sprawa to totalnie nie ma znaczenia czy ten błąd był szkolny czy przedszkolny. Koleś nie wjechał ludzi stojących na przystanku w mieście, tylko zrobił to na legalnym wyścigu który powinien być odpowiednio zabezpieczony. Skoro organizatorzy dopuścili amatorów do wyścigów i nie zabezpieczyli odpowiednio widowni to kierowca nie jest tu niczemu winny, niezależnie jakich błędów by nie popełnił.
I po h🤬j taka p🤬da, która nie ogarnia kompletnie kierownicy, staje na starcie takiego śmiesznego wyścigu?
Auto co ma w okolicach 500 kucy na tylnej osi jest dosyć trudne do ogarnięcia, nawet dla prosów.
Kazdemu się wydaje że to takie proste,bo jedzie się na wprost,a to gówno prawda.Spróbuj po lodowisku się rozpędzić a będziesz miał porównanie.Jak masz moc,to mażysz żeby zapiąć wyższe biegi i zaczniesz mieć pełną kontrolę nad trakcją.
Gdzie drwa rąbią,tam wióry lecą.A czego innego mozna się spodziewać.Wina jest organizacji.
Dziecko, wiem o czym piszę. Ta p🤬da nawet ruszyć efektywnie nie potrafiła. Jak nie potrafi jeździć to niech się najpierw nauczy.