👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skrzek007 napisał/a:
Tata będzie tęgo wqrwiony..
Tata jechał tym drugim obok.
burn1878 napisał/a:
ale wy sobie dopisujecie historie do kazdej sytuacji aby tylko nie czuć się jak biedne, nieistniejące, nic nie znaczące i nic nie posiadające ścierwo
Gdybys miał przynajmniej minimalna wiedzę o prowadzeniu pojazdów nie musiał byś nikogo obrażać a wiedział ze kierowca popełnił techniczny wręcz szkolny błąd z którego nie było już odwrotu a samo zabezpieczenie imprezy to już kolejny gruby temat ..
Jakieś tam niepotwierdzone info lata, że coś mu we krwi wykryli
Poza tym, wina organizatora, winą organizatora. Ludzie, którzy byli na tym evencie, mówią, że specjalnie ne ten przejazd odpiął przedni napęd, żeby dać "show" XD

Poza tym, wina organizatora, winą organizatora. Ludzie, którzy byli na tym evencie, mówią, że specjalnie ne ten przejazd odpiął przedni napęd, żeby dać "show" XD
MafiCk napisał/a:
Gdybys miał przynajmniej minimalna wiedzę o prowadzeniu pojazdów nie musiał byś nikogo obrażać a wiedział ze kierowca popełnił techniczny wręcz szkolny błąd z którego nie było już odwrotu a samo zabezpieczenie imprezy to już kolejny gruby temat ..
co ma typie prowadzenie auta i jego kierowca do wypisywania bzdur o bananowych dzieciach? Znasz go że tak komentujesz? Wiesz, że nie zarobił na te auto?
Kolejna sprawa to totalnie nie ma znaczenia czy ten błąd był szkolny czy przedszkolny. Koleś nie wjechał ludzi stojących na przystanku w mieście, tylko zrobił to na legalnym wyścigu który powinien być odpowiednio zabezpieczony. Skoro organizatorzy dopuścili amatorów do wyścigów i nie zabezpieczyli odpowiednio widowni to kierowca nie jest tu niczemu winny, niezależnie jakich błędów by nie popełnił.
Na uwaga tvn mieli więcej materiałów myslalem ze tu będą bez cenzury pani połamało obie nogi teraz zostanie dziewczyna kierowcy bmw
optymista666 napisał/a:
Dziecko, wiem o czym piszę.
Tak mnie rozbawiłeś tym "dzieckiem" że piwko leci

(tak mi mów,to mnie wyszczupla)
Fakt przyświrował na starcie,a potem nie wyprowadził.Jednak "ofiary" to skutek złej organizacji.
Przepisy nie wymagają od startujących żadnych umiejętności,a jak jesteś taki as to spróbuj sam.
Największy debil w tym uklacie planet jak dla mnie ORGANIZATOR
Co nie zmienia faktu że kierowca rowniez rozumem nie grzeszy
Co nie zmienia faktu że kierowca rowniez rozumem nie grzeszy
Kierowca trochę miał prawo nie mieć umiejętności, to nie jest rywalizacja zawodowców, choć jestem przekonany, że bardzo chciał, aby wyszło brawurowo , o czym świadczy choćby całkowicie wyłączone DSC.
Uważam, że organizator powinien sytuację przewidzieć, mając listę startową uczestników bez licencji wyścigowych.
Uważam, że organizator powinien sytuację przewidzieć, mając listę startową uczestników bez licencji wyścigowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie