Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
maninbalaclava0000 2025-05-26, 8:11
Znalazła się Natalia?

podpis użytkownika

Witajcie w naszej bajce
Zgłoś
Kamklo4215 2025-05-26, 8:50 5
Zanim widziałem ten filmik byłem w stanie bronić chłopa ale po obejrzeniu filmiku już go bronić nie będę ....
Jak można jechać 150 metrów z mielacymi kołami i nie odpuścić ( przecież ten drugi był od początku 3 razy dalej niż ten cymbał w samochodzie całkiem przypadkowej marki ) , fizyki nie oszukasz - w końcu go wystrzeliło bokiem i się wmontował w sebixów i karyny.
Ale tak czy srak główna wina organizatora, żadnych barier energochłonnych, ludzie stoją jak 40 lat temu na WRC, no k🤬a ciężko było postawić dwa rzędy betoniaków po każdej stronie .... Koszt może ze 35-40 tysięcy netto i byłoby po problemie, w tym przypadku najwyżej 2-3 osoby by lekko poturbowało a tak będą 2-3 trupy, tyle samo kalek i dziecięć mniejszych bądź większych uszczerbków na zdrowiu... Ktoś za to teraz musi beknąć i zapłacić .,.. Dla mnie organizator jest tutaj w 90% winny ( 10% ten jełop z tego zielonego bolidu dla małych pindoli ). Jak wypuszczasz 400-500-600-700 lub lepiej konne auta z randkowymi kierowcami na tor wyścigowy musisz brać pod uwagę to że nie umieją jeździć tym co posiadają i zabezpieczenie osób postronnych powinno być priorytetem ( już se dołóż 10 złotych do tego biletu ale o to zadbaj ) a nie jak tu nic nie zrobić ciach światełka spiker z głośnika ludzie wzdłuż toru po taniości, biletu po dwie stówki i cały hajs e kieszeń wepchnąć - tak miało być a będzie teraz kopanina w sądzie wyroki, gigantyczne odszkodowania, dożywotnie renty, świadczenia .... Miał być łatwy hajs a będą długi na 4 pokolenia do przodu .....
Zgłoś
Działk 2025-05-26, 10:39
trawa napisał/a:

Przeciętny uzytkownik gólfa pojęcia nie ma o czym prawisz.
Nieliczni doświadczą czegoś takiego(...).O stosunku odwrotnym nie wspomn ę.

Nie wspominaj, pedalstwa na tym portalu mamy aż nadto.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-05-26, 10:43
jesli pedalską bejcą szura do Subaru to się z c🤬jem na łby pozamieniał.

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
~Dostojny 2025-05-26, 11:26
SpalonyŻymianin napisał/a:

jesli pedalską bejcą szura do Subaru to się z c🤬jem na łby pozamieniał.

A to nie audi było?

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
kwakmx 2025-05-26, 11:41
tym czarnym ładnie pocisnął, sztos!!!

podpis użytkownika

sunday bloody sunday
Zgłoś
przemekkaro 2025-05-26, 12:13 2
Sebastian Majczak wraca do kraju to go podszkoli w jeżdzie BMW
Zgłoś
Konektiv 2025-05-26, 12:37 2
@Dostojny: te drugie to m2 w nowej budzie
Zgłoś
m10bp 2025-05-26, 13:18
optymista666 napisał/a:

I po h🤬j taka p🤬da, która nie ogarnia kompletnie kierownicy, staje na starcie takiego śmiesznego wyścigu?

Bo go stać. Zapłacił spełnił warunki i mial prawo tam zap🤬lać.
Zgłoś
darayavahus 2025-05-26, 13:37 1
Pedały zamiast oglądać show, to gapią się w telefony. I po co to k🤬a robić, jak nie wiedzą co się wokół nich dzieje.
Zgłoś
optymista666 2025-05-26, 15:17 1
m10bp napisał/a:

Bo go stać. Zapłacił spełnił warunki i mial prawo tam zap🤬lać.

To niech się p🤬da drogowa, najpierw nauczy jeździć, bo jak widać stanowi zagrożenie dla siebie i dla innych.
Zgłoś
trawa 2025-05-26, 16:53
optymista666 napisał/a:

To niech się p🤬da drogowa, najpierw nauczy jeździć, bo jak widać stanowi zagrożenie dla siebie i dla innych.

Kazdemu się wydaje że to takie proste,bo jedzie się na wprost,a to gówno prawda.Spróbuj po lodowisku się rozpędzić a będziesz miał porównanie.Jak masz moc,to mażysz żeby zapiąć wyższe biegi i zaczniesz mieć pełną kontrolę nad trakcją.
Gdzie drwa rąbią,tam wióry lecą.A czego innego mozna się spodziewać.Wina jest organizacji.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-05-26, 18:18 2
Przec🤬j wyścig z zerową trakcją. Na szczęście przyj🤬 w jakieś bio osłony i jeszcze znajdzie swoje drzewo jak wyklepie strupa
Zgłoś
DonaldDown76 2025-05-26, 18:56
Nie wiem co mnie bardziej wk🤬ia kierowcy BMW czy wychylający się na jezdnię autofile na wyścigach
Zgłoś
roughfuck 2025-05-26, 19:18
Kamklo4215 napisał/a:

Zanim widziałem ten filmik byłem w stanie bronić chłopa ale po obejrzeniu filmiku już go bronić nie będę ....
Jak można jechać 150 metrów z mielacymi kołami i nie odpuścić ( przecież ten drugi był od początku 3 razy dalej niż ten cymbał w samochodzie całkiem przypadkowej marki ) , fizyki nie oszukasz - w końcu go wystrzeliło bokiem i się wmontował w sebixów i karyny.
Ale tak czy srak główna wina organizatora, żadnych barier energochłonnych, ludzie stoją jak 40 lat temu na WRC, no k🤬a ciężko było postawić dwa rzędy betoniaków po każdej stronie .... Koszt może ze 35-40 tysięcy netto i byłoby po problemie, w tym przypadku najwyżej 2-3 osoby by lekko poturbowało a tak będą 2-3 trupy, tyle samo kalek i dziecięć mniejszych bądź większych uszczerbków na zdrowiu... Ktoś za to teraz musi beknąć i zapłacić .,.. Dla mnie organizator jest tutaj w 90% winny ( 10% ten jełop z tego zielonego bolidu dla małych pindoli ). Jak wypuszczasz 400-500-600-700 lub lepiej konne auta z randkowymi kierowcami na tor wyścigowy musisz brać pod uwagę to że nie umieją jeździć tym co posiadają i zabezpieczenie osób postronnych powinno być priorytetem ( już se dołóż 10 złotych do tego biletu ale o to zadbaj ) a nie jak tu nic nie zrobić ciach światełka spiker z głośnika ludzie wzdłuż toru po taniości, biletu po dwie stówki i cały hajs e kieszeń wepchnąć - tak miało być a będzie teraz kopanina w sądzie wyroki, gigantyczne odszkodowania, dożywotnie renty, świadczenia .... Miał być łatwy hajs a będą długi na 4 pokolenia do przodu .....

przecież gość zaliczył dzwona właśnie dlatego że odpuścił za bardzo gaz.
Po prostu na podpromiu jak robił popisowki to kontrola dawała radę. A tu cyk, regulamin i nagle bez komputera, launcz kontroli nie działa wciskanie gazu w podłogę. Jako butloszczoch mogę coś powiedzieć w tym temacie, wiem co się dzieje z zestawem na pusto jak jest mokra albo nierówna droga. Życie uczy że czasem żeby pojechać szybciej to trzeba mniej gazu 🙂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie