podpis użytkownika
Witajcie w naszej bajceJak można jechać 150 metrów z mielacymi kołami i nie odpuścić ( przecież ten drugi był od początku 3 razy dalej niż ten cymbał w samochodzie całkiem przypadkowej marki ) , fizyki nie oszukasz - w końcu go wystrzeliło bokiem i się wmontował w sebixów i karyny.
Ale tak czy srak główna wina organizatora, żadnych barier energochłonnych, ludzie stoją jak 40 lat temu na WRC, no k🤬a ciężko było postawić dwa rzędy betoniaków po każdej stronie .... Koszt może ze 35-40 tysięcy netto i byłoby po problemie, w tym przypadku najwyżej 2-3 osoby by lekko poturbowało a tak będą 2-3 trupy, tyle samo kalek i dziecięć mniejszych bądź większych uszczerbków na zdrowiu... Ktoś za to teraz musi beknąć i zapłacić .,.. Dla mnie organizator jest tutaj w 90% winny ( 10% ten jełop z tego zielonego bolidu dla małych pindoli ). Jak wypuszczasz 400-500-600-700 lub lepiej konne auta z randkowymi kierowcami na tor wyścigowy musisz brać pod uwagę to że nie umieją jeździć tym co posiadają i zabezpieczenie osób postronnych powinno być priorytetem ( już se dołóż 10 złotych do tego biletu ale o to zadbaj ) a nie jak tu nic nie zrobić ciach światełka spiker z głośnika ludzie wzdłuż toru po taniości, biletu po dwie stówki i cały hajs e kieszeń wepchnąć - tak miało być a będzie teraz kopanina w sądzie wyroki, gigantyczne odszkodowania, dożywotnie renty, świadczenia .... Miał być łatwy hajs a będą długi na 4 pokolenia do przodu .....
Przeciętny uzytkownik gólfa pojęcia nie ma o czym prawisz.
Nieliczni doświadczą czegoś takiego(...).O stosunku odwrotnym nie wspomn ę.
Nie wspominaj, pedalstwa na tym portalu mamy aż nadto.
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementjesli pedalską bejcą szura do Subaru to się z c🤬jem na łby pozamieniał.
A to nie audi było?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
sunday bloody sundayI po h🤬j taka p🤬da, która nie ogarnia kompletnie kierownicy, staje na starcie takiego śmiesznego wyścigu?
Bo go stać. Zapłacił spełnił warunki i mial prawo tam zap🤬lać.
Bo go stać. Zapłacił spełnił warunki i mial prawo tam zap🤬lać.
To niech się p🤬da drogowa, najpierw nauczy jeździć, bo jak widać stanowi zagrożenie dla siebie i dla innych.
To niech się p🤬da drogowa, najpierw nauczy jeździć, bo jak widać stanowi zagrożenie dla siebie i dla innych.
Kazdemu się wydaje że to takie proste,bo jedzie się na wprost,a to gówno prawda.Spróbuj po lodowisku się rozpędzić a będziesz miał porównanie.Jak masz moc,to mażysz żeby zapiąć wyższe biegi i zaczniesz mieć pełną kontrolę nad trakcją.
Gdzie drwa rąbią,tam wióry lecą.A czego innego mozna się spodziewać.Wina jest organizacji.

Zanim widziałem ten filmik byłem w stanie bronić chłopa ale po obejrzeniu filmiku już go bronić nie będę ....
Jak można jechać 150 metrów z mielacymi kołami i nie odpuścić ( przecież ten drugi był od początku 3 razy dalej niż ten cymbał w samochodzie całkiem przypadkowej marki ) , fizyki nie oszukasz - w końcu go wystrzeliło bokiem i się wmontował w sebixów i karyny.
Ale tak czy srak główna wina organizatora, żadnych barier energochłonnych, ludzie stoją jak 40 lat temu na WRC, no k🤬a ciężko było postawić dwa rzędy betoniaków po każdej stronie .... Koszt może ze 35-40 tysięcy netto i byłoby po problemie, w tym przypadku najwyżej 2-3 osoby by lekko poturbowało a tak będą 2-3 trupy, tyle samo kalek i dziecięć mniejszych bądź większych uszczerbków na zdrowiu... Ktoś za to teraz musi beknąć i zapłacić .,.. Dla mnie organizator jest tutaj w 90% winny ( 10% ten jełop z tego zielonego bolidu dla małych pindoli ). Jak wypuszczasz 400-500-600-700 lub lepiej konne auta z randkowymi kierowcami na tor wyścigowy musisz brać pod uwagę to że nie umieją jeździć tym co posiadają i zabezpieczenie osób postronnych powinno być priorytetem ( już se dołóż 10 złotych do tego biletu ale o to zadbaj ) a nie jak tu nic nie zrobić ciach światełka spiker z głośnika ludzie wzdłuż toru po taniości, biletu po dwie stówki i cały hajs e kieszeń wepchnąć - tak miało być a będzie teraz kopanina w sądzie wyroki, gigantyczne odszkodowania, dożywotnie renty, świadczenia .... Miał być łatwy hajs a będą długi na 4 pokolenia do przodu .....
przecież gość zaliczył dzwona właśnie dlatego że odpuścił za bardzo gaz.
Po prostu na podpromiu jak robił popisowki to kontrola dawała radę. A tu cyk, regulamin i nagle bez komputera, launcz kontroli nie działa wciskanie gazu w podłogę. Jako butloszczoch mogę coś powiedzieć w tym temacie, wiem co się dzieje z zestawem na pusto jak jest mokra albo nierówna droga. Życie uczy że czasem żeby pojechać szybciej to trzeba mniej gazu 🙂