👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Winę ponoszą organizatorzy za źle zabezpieczeńie publiczności 😆
kuba1986 napisał/a:
Ciekawe czy wiedział, że w tym bmw jest taka funkcja jak launch control, dla właśnie takich debili, którzy nie umieja ruszyć z miejsca...
Z takim startem, to on by nawet z polonezem przegrał. Zamiast sprawie wystartować, to on tylko gume palił...
Nawet słychać było jak dusi go na obrotach a co do tył napęd sam mam fakt jest gorszy od 4x4 ale przy większej wprawie po za zima wszystko można ogarnąć
Ogólnie to tu się ścigał ojciec z synem, syn w zielonym oczywiście, z tego co słyszałem to miał możliwość odcinania przedniego napędu i chyba tak właśnie zrobił, nie wiem po co, ale mu nie wyszło, barierki były takie jak na dożynkach, a ci to tam stali, byli daleko daleko poza barierkami, jedynie ich dzieliła taśma, więc też podziwiam że tak stało tyle ludzi tymbardziej z dziećmi... Ojciec z dzieckiem 5 letnim dostał i nie fajnie się na to patrzyło jak ich opatrywali.
Bylem na tych zawodach. Przywalil dobrze. Nikt nie zginal ale duzo osob trafilo do szpitala.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
NocnyJastrząb napisał/a:
Bylem na tych zawodach. Przywalil dobrze. Nikt nie zginal ale duzo osob trafilo do szpitala.
Ponoć ktoś potem zmarł
RAMIS napisał/a:
Szczymryj nieudaniczku życiowy na garnuszki starej
No dobra przedstawiłeś się i co dalej ?
RAMIS napisał/a:
Szczymryj nieudaniczku życiowy na garnuszki starej
siemano szczymryj miło cię poznać. ojciec ci takie imię nadał?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie