Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ryju1983 2025-05-25, 20:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Damianos88 2025-05-25, 20:21 1
Winę ponoszą organizatorzy za źle zabezpieczeńie publiczności 😆
Zgłoś
Perkokoperko 2025-05-25, 20:29
kuba1986 napisał/a:

Ciekawe czy wiedział, że w tym bmw jest taka funkcja jak launch control, dla właśnie takich debili, którzy nie umieja ruszyć z miejsca...
Z takim startem, to on by nawet z polonezem przegrał. Zamiast sprawie wystartować, to on tylko gume palił...

Nawet słychać było jak dusi go na obrotach a co do tył napęd sam mam fakt jest gorszy od 4x4 ale przy większej wprawie po za zima wszystko można ogarnąć
Zgłoś
Hedoneone 2025-05-25, 20:41 7
Ogólnie to tu się ścigał ojciec z synem, syn w zielonym oczywiście, z tego co słyszałem to miał możliwość odcinania przedniego napędu i chyba tak właśnie zrobił, nie wiem po co, ale mu nie wyszło, barierki były takie jak na dożynkach, a ci to tam stali, byli daleko daleko poza barierkami, jedynie ich dzieliła taśma, więc też podziwiam że tak stało tyle ludzi tymbardziej z dziećmi... Ojciec z dzieckiem 5 letnim dostał i nie fajnie się na to patrzyło jak ich opatrywali.

Zgłoś
Larwix48 2025-05-25, 20:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Patrykowski 2025-05-25, 21:13 39
Zgłoś
Prokurator 2025-05-25, 21:58 10
Dobre bo polskie
Zgłoś
NocnyJastrząb 2025-05-25, 23:06 4
Bylem na tych zawodach. Przywalil dobrze. Nikt nie zginal ale duzo osob trafilo do szpitala.
Zgłoś
RAMIS 2025-05-25, 23:08 4
Zgłoś
huncfot130 2025-05-26, 0:12 1
Natalia w Brooklynie?
Zgłoś
Gaiseric 2025-05-26, 0:15 2

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Sulimczyk 2025-05-26, 1:48 2
No i oczywiście bez kierunku
Zgłoś
LucasSaatkamp 2025-05-26, 1:52
NocnyJastrząb napisał/a:

Bylem na tych zawodach. Przywalil dobrze. Nikt nie zginal ale duzo osob trafilo do szpitala.

Ponoć ktoś potem zmarł
Zgłoś
misiowydom 2025-05-26, 7:23 1
RAMIS napisał/a:

Szczymryj nieudaniczku życiowy na garnuszki starej

No dobra przedstawiłeś się i co dalej ?
Zgłoś
JerryBukoski 2025-05-26, 8:03 1
RAMIS napisał/a:

Szczymryj nieudaniczku życiowy na garnuszki starej

siemano szczymryj miło cię poznać. ojciec ci takie imię nadał?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem