👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uwielbiam czytać komentarze sadolowych frustratów, którzy widzą kolesia z lepszą sylwetką.

Ktoś tu pisał, że nie biega się klatką...
To niech spojrzy na sylwetkę lekkoatletów.
Ale fakt faktem to była kwestia bardziej psychologi niż kondycji. Nasi piłkarze przeprowadzali świetne i dynamiczne akcje skrzydłami, ale do 17 minuty. Później tempo spadło i grecy przejęli inicjatywę.
IMHO nasza reprezentacja ma spory potencjał jak nie teraz to za 4 lata.
Pozdro!
To niech spojrzy na sylwetkę lekkoatletów.
Ale fakt faktem to była kwestia bardziej psychologi niż kondycji. Nasi piłkarze przeprowadzali świetne i dynamiczne akcje skrzydłami, ale do 17 minuty. Później tempo spadło i grecy przejęli inicjatywę.
IMHO nasza reprezentacja ma spory potencjał jak nie teraz to za 4 lata.
Pozdro!

Nie znam się na piłce nożnej absolutnie, nie oglądam meczów, ale wydaje mi się, że tam się głównie używa nóg... ;p

gdyby ich karmili oxandrolonem i winstrolem tez by tak wygladali

Adder napisał/a:
Nie znam się na piłce nożnej absolutnie, nie oglądam meczów, ale wydaje mi się, że tam się głównie używa nóg... ;p
Brak mi normalnie słów. Jeśli w naszej kadrze są sami tacy mędrcy jak ty, to już mnie nie dziwi ich gra. Żaden ze mnie sportowiec, ale piłkarze oprócz kopania piłki biegają, ale widzę, że trochę jesteś, jak to się poprawnie mówi, opóźniony, więc obrazowo będzie. Na początek biegnij ile sił w nogach z rękami wzdłuż ciała, a następnie przebiegnij ten sam odcinek normalnie machając rękami. To samo zrób kopiąc piłkę. Mam nadzieje, że masz wystarczająco zwojów by to zrozumieć. Na koniec taka mała uwaga, moim zdaniem w każdej dyscyplinie mimo wszystko, przede wszystkim używa się mózgu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie