Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Towdi 2012-06-09, 18:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-09, 18:17
Dziwnie krzywe to ucho ma ten C. Ronaldo
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-09, 19:23
iHadToGo napisał/a:

Mam nadzieje laleczko, że ci taki koleś z "WIELKIM BĘBENEM" obije kiedyś ryja.

Ktoś tu poczuł się dotknięty
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-09, 20:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-09, 20:50
piwo za tagi xD
Zgłoś
!Timon 2012-06-09, 23:46
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-06-10, 0:38 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-10, 0:39
Murawski najpierw masę robi później rzeźba
Zgłoś
!Timon 2012-06-10, 1:29
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-06-10, 1:34
Zgłoś
Marshal 2012-06-10, 1:37 1
@sadystycznie bolesny

Przyszlosc z przeszloscia Ci sie miesza
8 druzyn to kiedys bylo teraz beda 24 druzyny czyli 8 wiecej

Jak dla mnie to czego brakowala to zmiany i tych "ludzi z charakterem" i tyle.
Ale Dyzma wie lepiej i to on bedzie rozliczany z tego jak zagraja nasze orly.

Jak dla mnie tak im siadlo bo zle ich przygotowal do tego - innymi slowy zajechal
Np. Wawszyniak zagral chyba z 50+ meczy w tym sezonie - zdarzylo mu sie to po raz pierwszy bo tyle to nasi ligowcy maja na koncie po 2 sezonach w Ekstraklasie...

A wracajac do porownania to pilkarze z zachodu sa lepiej przygotowani fizycznie i to jest fakt a do tego ci najlepsi sa profesjonalistami.. Spojrzmy na Giggsa - ma 36-37 lat a zawala lepiej ode mnie po boisku wydolnosciowo.
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-06-10, 1:43 2
Zgłoś
Marshal 2012-06-10, 1:49 1
No dobrze ale skoro sami pilkarze z Bundesligi narzekali, ze sa przemeczeni to o czyms to swiadczy.

Z tym dachem pewny? Bo to w koncu UEFA decyduje w zaleznosci od prognoz

Czyli przygotowanie mentalne - akurat tego zapomnialem napisac tam wyzej.
Generalnie chodzi o mentalnosc zwyciezcy - nie wazne jaki przeciwnik my gramy swoje i chcemy im wpakowac jak najwiecej goli. Poki sa w "szoku" po stracie bramki cisniemy bardziej, zeby strzelisc nastepnego - tak grali Ruscy i bylo 4-1 bo chcieli wygrac od samego poczatku.

No i tak jak pisalem ze Dyzma winny. Jak byla kartka to dlaczego Rybus a nie Muras na przyklad. Gdzie Grosicki, Wolski (chociaz tu ostroznie) i Mierzejewski

Ale coz jest jak jest i duza czesc winy jest po stronie PZPN, a tego betonu to sie nie da rozwalic bez wykluczenia Nas z rezgrywek FIFA
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-06-10, 1:56 1
Piłkarze z Bundesligi byli przemęczeni ale na zgrupowaniu w Austrii, po powrocie do Polski niejednokrotnie mówili, że są w swojej optymalnej formie. UEFA zezwoliła na otwarcie dachu w momencie, gdy nie pada deszcz. Prognozy pogody są niezłe, więc raczej nie będzie problemu. Nasi wyszli z założeniem, że chcemy od początku wygrać, było to znakomicie widać przecież. Grecy od pierwszej minuty nie wiedzieli co się dzieje, przytłoczeni dopingiem desperacko próbowali odpierać ataki Polaków. Niestety tak agresywna gra naszych reprezentantów niosła za sobą konsekwencje, to jeszcze nie ten poziom, żeby biegać z takim natężeniem przez 90 minut. 75 minut to jest maksimum dla białoczerwonych grających na zachodzie, a co dopiero miał zrobić Murawski czy Boenisch, po godzinie gry byli jak dętka. Jak już mówiłem, wina moim zdaniem leży w 100% po stronie Smudy i sztabu, za brak działań w trakcie gry. Nie wiem co piłkarzom Franz powiedział w przerwie, ale myślę, że to było coś w stylu "utrzymajmy ten wynik". Smutne ale prawdziwe, mieliśmy grać ofensywnie od początku do końca, a Smuda po prostu nie wytrzymał presji, tak bał się przegrać, że nie widział jakie atuty ma na ławce obok siebie.
Zgłoś
Marshal 2012-06-10, 2:05 1
Ogladalem tylko 2 polowe, tak wiec wybacz brak wiedzy odnosnie pierwszej polowy.
No ale skoro ladnie w 1. to w 100% zgodze sie na temat presji - chociaz bardziej moze "balon" napompowany przez "ekspertow" i ogolnie media - brak meczow o stawke zrobil swoje - co z tego ze bylo 0-1 ze Slowacja czy 0-0 z Portugalia jesli (przynajmniej tak mi sie wydaje) bylyby to mecze o punkciki to by nas rozjechali

Dyzma psychologa nie potrzebuje bo "on wariatow w kadrze nie ma" - i mamy jego podejscie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem