Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pener 2011-05-05, 14:08 74
Zgłoś
G................2 2011-05-05, 14:41
nie wiedziałem że z Bronka taki nacjonalistyczny rewolucjonista
Zgłoś
B................s 2011-05-05, 16:32
właśnie też myślałem, że Bronek z ruskami za pan brat, a tu go w pierdlu trzymali...
Zgłoś
Fakerę 2011-05-05, 19:07
@pener666 z tych wszystkich obrazków powyżej, twój najlepszy

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
geragerappa 2011-05-05, 23:12 1
Widzę, ze moderatorzy mają podobny gust... gdy jeden postawi piwo reszta przeważnie też punktuje. Takie głaskanie się po fiutkach chyba wam nie przystoi Panie i Panowie... ale obrazek śmieszny.
Zgłoś
b................a 2011-05-05, 23:43 2
piwo za miedwiediewa bo slucha porzadnej muzyki. jak ja
Zgłoś
DeMonica 2011-05-05, 23:55 1
geragerappa napisał/a:

Widzę, ze moderatorzy mają podobny gust... gdy jeden postawi piwo reszta przeważnie też punktuje. Takie głaskanie się po fiutkach chyba wam nie przystoi Panie i Panowie... ale obrazek śmieszny.

Idąc Twoim tokiem myślenia stawianie piwa przez więcej niż jednego użytkownika też jest głaskaniem po fiutkach, bo jeden postawił a za nim następny i kolejny...
Zupełnie jakbyś zakładał, że ludzie na tym portalu nie mają własnego zdania ani gustu. Czy jeśli komuś coś się podoba to mi już nie może?

podpis użytkownika

I'm not your type.
I'm not inflatable.
Zgłoś
R................x 2011-05-06, 9:38
geragerappa napisał/a:

Żal dupcie ścisnął?
Zgłoś
X................8 2011-05-06, 15:23
DeMonica napisał/a:

Czy jeśli komuś coś się podoba to mi już nie może?

Nie. Nie może. Limit podobajności się został już wyczerpany.
Zgłoś
geragerappa 2011-05-06, 19:41
DeMonica,
Oszukujesz siebie, albo mnie próbujesz oszukać iż nie jesteście grupą wzajemnej adoracji. Nie twierdzę, że wrzuty wysoko punktowane są takie chociażby z powodu popularności autora tematu, ale chciałem zwrócić uwagę na pewien schemat, który powielacie w większości przypadków.
Poza tym wspomniałem o podobnym toku myślenia Moderatorów, a nie wszystkich użytkowników stawiających piwa.
Alex De Large,
Piwo to piwo, te postawione przez moderatora mają taką samą wartość jak te ode mnie czy Ciebie, bo chyba o to Ci chodziło.
Zgłoś
L................o 2011-05-06, 19:44 1
geragerappa napisał/a:

DeMonica,
Oszukujesz siebie, albo mnie próbujesz oszukać iż nie jesteście grupą wzajemnej adoracji. Nie twierdzę, że wrzuty wysoko punktowane są takie chociażby z powodu popularności autora tematu, ale chciałem zwrócić uwagę na pewien schemat, który powielacie w większości przypadków.
Poza tym wspomniałem o podobnym toku myślenia Moderatorów, a nie wszystkich użytkowników stawiających piwa.
Alex De Large,
Piwo to piwo, te postawione przez moderatora mają taką samą wartość jak te ode mnie czy Ciebie, bo chyba o to Ci chodziło.

Moderatorzy mają to do siebie, że w przeciwieństwie do reszty użyszkodników czytają każdego posta, więc tym samym większa szansa na wychwycenie czegoś zabawnego, co często tonie w jakimś starym temacie.
Dodatkowo, gdybyśmy mieli takie same kolory nicków jak cała reszta, pewnie nawet byś nie zauważył, że piwo postawił moderator. Ale z pewnoscią masz już uknutą własną teorię i nie dasz się przekonać.
Z resztą sam nie wiem, po co próbuję?

A jeszcze jedna rzecz, to ilość wystawionych piw. Porównaj sobie :]
Zgłoś
Pener 2011-05-06, 19:46 2
@up, postawiłbym Ci piwo, ale się boję
Zgłoś
L................o 2011-05-06, 19:47 3
Pener666 napisał/a:

@up, postawiłbym Ci piwo, ale się boję

Ja się nie boję i Ci postawię. A co. Niech będzie, że dotykamy się pindolami.
Zgłoś
.................. 2011-05-06, 19:47
Lashlo napisał/a:

Z resztą sam nie wiem, po co próbuję?

Masy dobre serduszko i liczysz na to, że zrozumie. Przez to byłby kolejny w niezliczonej ilości zadowolonych userów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie