Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Krowy
RutQ • 2016-11-07, 22:04
Przywoływanie krów.

podpis użytkownika

Tfuj czeźwy miszcz.
Zgłoś
Avalanger 2016-11-08, 11:53
C🤬ja się znasz, na ogromnej większości polskich wsi krowy są przywiązane.

Oczywiście, że istnieją skanseny, gdzie krówki latają po otwartych przestrzeniach, ale to mały odsetek. PS. Parę arów to nie są przestrzenie, jeżeli w ogóle wiesz, co to ar.

Może jeszcze powiesz mi k🤬a, że Polska przoduje w chowie kur na wolnym wybiegu? Ogarnij się.
W prywatnych gospodarstwach na własny użytek - może i tak. W przemyśle? Pomyśl sam.

podpis użytkownika

Naczelny hejter sadolowego analfabety.
Zgłoś
ciapullo 2016-11-08, 13:37
Cytat:

Krowy to ciekawskie zwierzaki, pamiętam jak przybiegł mi na gospodarkę kucyk, nie wiadomo skąd. Najpierw kucyk ganiał krowy, potem krowy ganiały kucyka, taka wielka gonitwa, masa śmiechu.

Powiedziała roześmiana Grazyna 33l
Zgłoś
Alonso 2016-11-08, 13:50
Najlepszym sposobem na przywołanie świnek jest zabrzęczenie lub zaszeleszczenie trzosem.
Zgłoś
d................d 2016-11-08, 14:26 2
Czasami jak tak beknę w pokoju to stara przychodzi z kuchni.
Zgłoś
n................s 2016-11-08, 15:47
Avalanger napisał/a:

C🤬ja się znasz, na ogromnej większości polskich wsi krowy są przywiązane.

Oczywiście, że istnieją skanseny, gdzie krówki latają po otwartych przestrzeniach, ale to mały odsetek. PS. Parę arów to nie są przestrzenie, jeżeli w ogóle wiesz, co to ar.

Może jeszcze powiesz mi k🤬a, że Polska przoduje w chowie kur na wolnym wybiegu? Ogarnij się.
W prywatnych gospodarstwach na własny użytek - może i tak. W przemyśle? Pomyśl sam.

Haahahahahhaha jako rolnik powiem ci że c🤬ja się znasz i jest na odwrót to krowy chowane w zamknięciu są odsetkiem, kurde naogląda się taki telewizji i wciska kit ludziom którzy mają z tym styczność codziennie.
Zgłoś
Nizaryta1 2016-11-08, 17:24
Każdy rolnik postępowy...
Zgłoś
z................s 2016-11-08, 18:00 1
Avalanger
Tyś debil czy jak ? Najlepsza wołowina na steki jest z BYKA a nie z krowy. STEK się robi tylko z BYKA! TYLKO! ZAPAMIĘTAJCIE!
Zgłoś
psycho123321 2016-11-12, 20:07
Ucz mnie mistrzu
Zgłoś