📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

co za czasy, że człowiek z mieczem nie może sobie w biały dzień normalnie .... eh kiedyś to było...
sothis napisał/a:
Mieczem zastrzelił? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
Polska język trudna do zrozumienia?
Kriski napisał/a:
Polska język trudna do zrozumienia?
Tak, wielu niestety nie rozumie.
Na szczęście jestem ja, krynica mądrości, tryskająca świetlistymi promieniami wiedzy prosto w ociemniałe oczęta sadystów. Dzięki mnie ludzie tacy jak Ty przejrzą na oczy i spijać będą prawdę wprost z moich palców a świat przemieni się w lepsze miejsce, gdzie głupota i zabobon nie będą mieć wstępu. I socjaliści też, bo kurew nie lubię.
Zajebisty plakat byłby dla nowej wersji "Siedmiu samurajów" taki czarnuszek w gaciach i z mieczem w ręku.
sothis napisał/a:
Tak, wielu niestety nie rozumie.
Na szczęście jestem ja, krynica mądrości, tryskająca świetlistymi promieniami wiedzy prosto w ociemniałe oczęta sadystów. Dzięki mnie ludzie tacy jak Ty przejrzą na oczy i spijać będą prawdę wprost z moich palców a świat przemieni się w lepsze miejsce, gdzie głupota i zabobon nie będą mieć wstępu. I socjaliści też, bo kurew nie lubię.
Cokolwiek Ci szaman zalecił, ogranicz to.
Przecież to Aragorn ze Śródziemia! Może szykuje się jakiś atak orków o którym nie wiemy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie