👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O, Łazarski. To jedna z tych bananowych "uczelni" dla bogatych nierobów balujących za kasę starych?

winthek napisał/a:
Marne, prof. dr. hab. marek żmigrodzki z lublina jest najzajebistszy
az sie chcialo chodzic na wyklady, szkoda ze tylko pol roku z nim mialem
![]()
a sluchajac tego goscia czulem sie jak na kazaniu w kosciele '
potwierdzam i nieskromnie muszę przyznać że z prof.dr.hab Żmigrodzkim wódkę piłem i jest to człowiek genialny

Genialne, wymowne, konkretne. Pokazujcie to komu się da! Może barany coś zrozumieją.
@Zly_wrecz_okropny
Ja tam nie widzę aprobaty poglądów socjalistycznego PO ja tam widzę krytykę socjalu, ale każdy widzi to co chce widzieć i słyszy to co chce słyszeć.
Ja tam nie widzę aprobaty poglądów socjalistycznego PO ja tam widzę krytykę socjalu, ale każdy widzi to co chce widzieć i słyszy to co chce słyszeć.

No wszystko fajnie. Pojawia się jednak jeden problem- w świecie mrówki i konika polnego oboje oni mają równe szanse, nie ma czegoś takiego jak brak pracy, oboje mogą wykonywać równą sobie pracę i wynagrodzenie będzie zależeć tylko od tego jak ciężko będą pracować, każdy kto chociaż pracował w życiu przez chociaż krótki czas wie, że tak nie jest.

@up - załatwiłbyś mi tą nockę w przetwórni owoców?
@up załatwiłbyś mi tą nockę w przetwórni owoców?

@up załatwiłbyś mi tą nockę w przetwórni owoców?

Bajka o tzn. Dupokracji, gdzie mądrzy namawiają ciemnotę że są lepsi od innych i żerują na obojgu. To była bajka za czasów PiS'u teraz za czasów PO to tylko jeździć na rowerze do pracy, płacić podatki, oglądać TVN i szybko umierać bo emerytury i tak nie dostaniesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie