Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
z................r 2012-01-24, 0:21
Dobrze powiedziane.
Zgłoś
O................z 2012-01-24, 0:59
Sama prawda
Zgłoś
gray901 2012-01-24, 1:05 50
I kto powiedział, że na wykładzie musi być nudno .
Zgłoś
Magik2501 2012-01-24, 1:12
Długie, ale naprawdę warto!

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Wilu 2012-01-24, 1:55 11
Bardzo dobre I otóż z tego powodu ACTA zablokuje internet, żeby w Polsce panował ciemnogród bo za dużą mądrych jest coraz głośniej. Żeby buntu nie było
Zgłoś
andre_1 2012-01-24, 2:09
Polecam cały wykład ma coś koło godziny albo ponad ale opłaca się !!
Zgłoś
t................o 2012-01-24, 2:44 1
Łazarski
Zgłoś
h................r 2012-01-24, 3:38 1
Już myślałem ze Ibisz
Zgłoś
Z................y 2012-01-24, 4:18 10
Do połowy zabawne, jednak później wyostrzają się POglądy pana Krzysztofa i do końca oglądam zniesmaczony. Ta "ciężko pracująca" mrówka, ten "uczciwy" i "pracowity" owad to zapewne analogia do takich osobistości jak Kulczyk, Solorz i cała świta cwaniacka. Krzysiu masz coś na sumieniu?
Zgłoś
w................5 2012-01-24, 4:36
Krzysiu był ich doradcą podatkowym, pomagał im oszukiwać skarbówkę i nie tylko. Pewnie że ma wc🤬j na sumieniu! myślałeś że jak w tym kraju się zarabia pieniądze?!

inna sprawa że oszukanej skarbówki mi nie szkoda
Zgłoś
W................1 2012-01-24, 7:56
Heh, bajka dobra dla dzieci, mało kto dorobi się zachowując się jak mrówka. Teraz liczą się przekręty, każdy patrzy na własną kieszeń. Sam znam kilka osób pracujących na dwie zmiany. Zap🤬lają tak ostro, że z wycieńczenia organizmu mają jakieś przykre dolegliwości. Są po studiach, są naprawdę inteligentni a mogą jedynie egzystować od pierwszego do pierwszego.
Zgłoś
contracts 2012-01-24, 8:10
Kuźwa, chciałem bąka puścić a się zesrałem. Zapomniałem puścić bączka testowego ;(
Zgłoś
wangog 2012-01-24, 9:33 15
@contracts
c🤬j to kogo obchodzi, że masz problemy ze sraniem po nocnych figlach z tatusiem...
Zgłoś
mp_toujane 2012-01-24, 9:52
Marne, prof. dr. hab. marek żmigrodzki z lublina jest najzajebistszy az sie chcialo chodzic na wyklady, szkoda ze tylko pol roku z nim mialem

a sluchajac tego goscia czulem sie jak na kazaniu w kosciele '
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie