Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pietrushka 2025-02-11, 23:43 3
shoggoth napisał/a:

Uwielbiam tą waszą ociekającą jadem katolską miłość bliźniego. Banda żałosnych hipokrytów. Ten ,,śmieć" to widzę takie wasze standardowe ciepłe określenie stosowane do wszystkich, którzy śmią nie podzielać waszej wiary w wyimaginowane bożyszcze.

Nie. Śmieć to osoba nie szanująca poglądów drugiego człowieka. Dokładnie taka jak Ty. Bezmyślna zupełnie. Zapnij pasy bo właśnie Cię rozjeżdżam.

shoggoth napisał/a:

U mnie pogarda dla was i waszych zabobonów bierze się dodatkowo z takiego 0/1 myślenia. Albo dżuma w postaci chrześcijaństwa albo cholera w postaci islamu. Zamiast po prostu wybrać bycie zdrowym.

Mówisz że gardzisz chrześcijanami czy tam katolikami ze względu na ich 0/1 myślenie, po czym dodajesz binarnie złożone zdanie i jesteś z siebie dumny. Ja p🤬lę.
W dodatku nazywasz chrześcijaństwo dżumą, ale nie będę się do tego odnosił bo post wyżej tłumaczyłem to innemu głupkowi Twojego pokroju. Chcesz to sobie poczytaj. Lubisz.

shoggoth napisał/a:

Wystarczy poczytać o legionach waszego cieśli z Nazaretu zwanego chrystusem i ich założycielu niejakim de(gren)gollado aby nabrać całkowicie zrozumiałej, szczerej pogardy dla waszej religii. Ewentualnie zacząć od lektury tzw. biblii.

K🤬a człowieku. Gdybym miał nabierać pogardy do ludzi na podstawie książek spisanych setki lat temu c🤬j wie gdzie i przez c🤬j wie kogo, gdzie pewnie ktoś napisał pierwszy a kto inny chciał być cwańszy i napisał inną, to poprosił bym Matkę że skoro dała mi życie to niech mi je teraz odbierze bo cofam się w ewolucji i zagrażam normalnym ludziom dookoła.

Tak sobie myślę że gdyby ktoś pokazał mi książkę w której jest napisane że moja działka jest jego bo mu tak bóg obiecał, pewnie za kilka lat pokazałbym mu inną książkę w której by pisało że jednak ta ziemia jest moja a jego bóg jest głupi....
A wiesz po czym poznać która książka jest taką spóźnioną odpowiedzią? Że w tej drugiej jest mowa że w tej pierwszej było c🤬jowo..... xDDD

W sumie rozj🤬eś sam siebie w jednym komentarzu. Brawo. Nie idź w Maju głosować.
Zgłoś
kamilja 2025-02-11, 23:46 8
!!!

Zgłoś
213213 2025-02-11, 23:52 3
POwska paczka z gazety wyborczej oddelegowana na sadola zawsze w pogotowiu żeby napluć na naszą religię i kulturę.

a potem będziecie zmieniać nazwiska w strachu jak wasi ojcowie i dziadowie.

haa tfuu

[ Dodano 2025-02-11, 23:53 ]
pazuzu napisał/a:

P🤬lisz, żadna lewacka nagonka tylko sam kościół sobie zgotował taki los, zwłaszcza w Kanadzie gdzie znaleźli ok tysiąca zwłok dzieci zabitych w katolickich szkołach gdzie ogolnie trafiło ok 150 tys dzieci rdzennych mieszkańców i było tam jak w obozach koncentracyjnych. Kanadyjczycy się mega wk🤬ili na kościół i stąd takie akcje

jaką trzeba być k🤬ą żeby przytoczyć tego fejka, ale wy już tacy jesteście.
Zgłoś
Babosz 2025-02-11, 23:54 1
A teraz wyobraźmy sobie co by się działo gdyby to sie zdarzyło w synagodze.
Tefaleny zesrałyby się na wiele dni. Oskarżano by całą Polskę, że to przejaw polskiego antysemityzmu i przyzwolenia na niego. To wina prawicy, ktora szczuje na Ż🤬dów. Konieczne przeznaczenie 100mln na walkę z polskim antysemityzmem. Trzeba marsze poparcia dla Źydów zrobić w calej Polsce. CNN, BBC i inne puszczałyby to u siebie.
Trump podniosłby dupę, oglosiłby że jest wstrzasniety i jest najlepszy dowód na to, że on za słabo się wypiąl Izralowi do bolcowania.

A że to się stało w kosciele... no cóż, zdarza się.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-11, 23:55 4
Oho, jakiś najazd smarkatych braunistów na Sadola. To tak Brązowy Grzesiu wydaje kasę na kampanię. Nie wie, że nieletni elektorat nie może głosować?
Zgłoś
Pietrushka 2025-02-11, 23:56 2
optymista666 napisał/a:

Powtarzasz katolickie brednie z🤬bie.
Jedynie co zawdzięczamy chrześcijaństwu to zniszczenie cywilizacji antycznej i ponad 1000 lat upadku cywilizacyjnego i średniowiecznej ciemnoty, aż do nastania epoki oświecenia, które ponownie postawiło potęgę umysłu nad religijnymi farmazonami.
A u żółtej mordzie, obrońcy pedofilów to tu nawet nie wspominaj, bo wsyd.

W moim komentarzu nie padło słowo "katolik" j🤬y parchu. Jeżeli uważasz że Chrześcijanin i Katolik jest tym samym to nie zaczynaj ze mną tematów bo Cię zniszczę i będziesz płakał gdy zdasz sobie sprawę jaki jesteś głupi i próżny.
Jakie zniszczenie cywilizacji antycznej? Co Ty półgłówku p🤬lisz?
Słyszałeś kiedyś ile było religii w Egipcie na przestrzeni tysięcy lat? Ilu tam zniszczono świątyń, zapomniano Bogów. Ile Egipcjanie musieli wytłuc innych nacji podczas swojej ekspansji?
A amerykanie nie doj🤬i Indian?
Takie rzeczy się działy i dzieją nadal na całym świecie. Ludzie którzy tego nie widzą i nie zdają sobie z tego sprawy a później biorą to za jakieś argumenty z dupy do debaty z kimś na poważnie o faktach nie są warci żadnej uwagi.

Chrześcijanom zarzucasz ciemnotę? Muzumanie grzeszą w nocy pod stołem bo srallach wtedy nie widzi. Czaisz o czym bredzisz?
W ogóle zdajesz sobie sprawę jaką Chrześcijanie mają swobodę wobec swojego wyznania? Owszem, XXX lat temu tak nie było, ludzie płonęli na stosach a kobiety topiły się w wodach za czary. Dzisiaj jak topili by imigrantów to chciałbyś żeby za 2 tysiące lat ktoś za to nimi gardził?
Wtedy nauki nie było, ludzie się bali czarów i magii. Nie było szkół, mało kto umiał czytać o pisaniu nie wspominając. Nie było policji.
Mroczne to były czasy ale docierają się Chrześcijańskie religie z cywilizacją.
Dzisiaj możesz sobie nie iść do kościoła, możesz się nie modlić, możesz mówić publicznie że Boga nie ma. I w każdym chrześcijańskim kraju możesz tak zrobić.
A teraz jedź do Afryki i tam się wypowiedz na forum publicznym. Poproś żeby na koniec chociaż łeb Twojej Matce wysłali w paczce.
Pusty to dużo nie zapłacą.
Zgłoś
kobo7 2025-02-11, 23:58 2
Adiczek napisał/a:

Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.

Klęczenie przed ż🤬dem nazywasz naszym dziedzictwem? Może jest k🤬a Twoim, na pewno nie moim. Jak ich tak lubisz to zabieraj się do ż🤬dostanu. Trampek już ci robi miejsce na terenach zajmowanych do tej pory przez kozojebców.
Zgłoś
SławomirSulej 2025-02-11, 23:59 5
Nie będę się rozpisywał o tym ile ludzi zostało wymordowanych w imię każdej wiary przez jej wyznawców, czy torturach zanim zostali uwolnieni od tych męczarni przez stosik czy gilotynkę. Może faktycznie to były same czarodziejki i czarodzieje, i im się taka dola należała. Napiszę tylko, że każda wiara prawdopodobnie powstała w ten sam sposób:
Kiedy pierwszy cwaniak spotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
optymista666 2025-02-12, 0:00 8

[ Dodano 2025-02-12, 00:04 ]
Zgłoś
pazuzu 2025-02-12, 0:12 3
213213 napisał/a:

POwska paczka z gazety wyborczej oddelegowana na sadola zawsze w pogotowiu żeby napluć na naszą religię i kulturę.
a potem będziecie zmieniać nazwiska w strachu jak wasi ojcowie i dziadowie.
haa tfuu
jaką trzeba być k🤬ą żeby przytoczyć tego fejka, ale wy już tacy jesteście.

Nie zesraj się 😏

Zgłoś
Sramnawas 2025-02-12, 0:14 1
Geraldinio napisał/a:

Dokładnie. Komu to przeszkadzało, że księdze r🤬ały małe dzieci, sie porobiło, taka piękna tradycja w p🤬du...

Teraz w Europie dalej nie przeszkadza że r🤬ają małe dzieci , zamiast tego kościoła jest islam i to samo
Zgłoś
Mietek7567 2025-02-12, 0:17
Geraldinio napisał/a:

Dokładnie. Komu to przeszkadzało, że księdze r🤬ały małe dzieci, sie porobiło, taka piękna tradycja w p🤬du...

Całe około 50 księży na około 40 tysięcy ale co tam trzeba generalizować.
Zgłoś
DziadMróz 2025-02-12, 0:21 2
@optymista666:" które ponownie postawiło potęgę umysłu nad religijnymi farmazonami." Masz na myśli te brednie, że dwóch chłopów może urodzić dziecko? Śmiejesz z Średniowiecza, że nie można było wtedy stwierdzić, że Słońce nie kręci się wokoło Ziemi, a nasi przodkowie będą się śmiać z tych naszych aktualnych kulturowych bredni, co jest nazywane "postępowym". Jeśli stwierdzisz, że babka ze sztuczna doczepioną fajka, nie jest mężczyzną to skażą Ciebie jak Kopernika w Średniowieczu.
Zgłoś
trawa 2025-02-12, 0:22 3
@Pietrushka: chyba koniec internetów na dzisiaj.
Jak portal nie pasi to zawsze możesz do koła gospodyń wiejskich,albo w ramach relaksu otworzyć artystyczne obciaganie guzików (słyszałem ze to relaksuje,uspokaja)
To że nikt nie up🤬lił głowy to zasługa wiary? Nie ,to jedynie brak c🤬tych w tym rejonie swiata i nic więcej.
O inkwizycji słyszałeś? Gdyby nie te upasione gnoje to byśmy na księżyc dzisiaj latali a nie jeździli nad staw.
P🤬lisz jak potluczony.Jesteś fanatykiem,a fanatyzm w każdej formie jest do dupy.
Mozesz sobie wierzyć w różne rzeczy bo to wolny kraj.Miej jednak na uwadze że wolny przez ludzi a nie popaprańców dymajacych dzieci czy palacych kiedyś czarownice .Księża ,zakonnicy,biskupi i inne pomioty nigdy krzywdy nie dały sobie zrobić. Wszystko w imie boga. Wyprawy krzyzowe w imie boga,kaplice ,kościoły,nawet post w imię boga. Gdzie był bóg jak przez wieki kler był pasozytem na chłopstwie.Pił i cudzołożył,(albo pedalił),zagarniał co sie dało,sprzedawał ludzkie życie za fanty i przywileje. Masz się za lepszego niż ci debile obcinajacy głowy? Nie rozumiem dlaczego.
Zgłoś
Pietrushka 2025-02-12, 0:23 1
@optymista666

Już widzę że z komentarzy walisz w obrazki, ale jeszcze chcę Cię wyjaśnić.

Ja nie mówię że wiara Chrześcijan i Katolików jest składna i logiczna. Ja też nie bez powodu się w to nie wciągnąłem.
Moi rodzice są wierzący, są Katolikami jednak miałem to szczęście że nikt mi niczego nie nakazywał.
Po prostu usiadłem z nimi i kawa na ławę, nie chcę już chodzić do kościoła i się modlić bo....
Nie było kazań ani niczego. Usłyszałem tylko że "no dobrze, skoro tak uważasz..."
Nie śmiałbym powiedzieć Matce że nią gardzę bo w coś tam sobie wierzy a dla mnie to jest głupie.
A jak już chyba gardzić to wszystkimi, nie?

Do czasu aż Chrześcijanie/Katolicy nie zaczną zabijać w imię swojego Boga, nie będą mi mówić jaką mam nosić fryzurę, co jeść, jak się ubierać i kogo nienawidzieć to JEBIE mnie to w co sobie wierzą. Może sobie Jezus nawet kijem bieg rzeki odwracać i mogą sobie nawet co niedziele piec ciasto w jego kształcie i je jeść z ołtarza. Mam to gdzieś do czasu aż nikt mi niczego nie narzuca. Sam chce decydować kogo mogę sobie nienawidzieć.

A co do Karola Wojtyły, bo gdzieś tam widziałem że wstyd tu o nim wspominać. Wiem.
Ale chciałem tylko nadmienić że jednak ten pontyfikat był dla Polski złotem. Co niczego nie usprawiedliwia. Ale był.
Może dzięki temu nie jest u Nas jak na Białorusi....

[ Dodano 2025-02-12, 00:25 ]
trawa napisał/a:

@: chyba koniec internetów na dzisiaj.

To że nikt nie up🤬lił głowy to zasługa wiary? Nie ,to jedynie brak c🤬tych w tym rejonie swiata i nic więcej.

K🤬a ja p🤬lę. Wy robicie dzisiaj jakiś zjazd debili?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie