Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
optymista666 2025-02-12, 0:28 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka 2025-02-12, 0:38 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pietrushka 2025-02-12, 0:50
Zgłoś
trawa 2025-02-12, 0:53
Wiara jedynie w założeniach jest dobra. Historia kazdej jednej wiary i wszystkich razem wziętych ,pokazuje całkiem coś innego.
Każda jedna wiara to same nieszczęścia. Mordy,grabieże,pedofilia,szantaże,głód,palenie,wieszanie,Rydzyki,gromadzenie dóbr,odbieranie biednym i dawanie sobie (Robinhoody zasrane),ciemnota,religia w szkole zamiast WF-u, chłosty,pejsy,Amisze,ja pierdzielę ,tego nie da się wymienić bo tyle jest trgo zjembaństwa z powodu różnych wiar. Dochodzą do tego tacy popaprańce jak Wikingowie i im podobni.
A można było normalnie...

[ Dodano 2025-02-12, 01:00 ]
Pietrushka napisał/a:

Co do tych popaprańców dymających dzieci. Weź pod uwagę że do zakonu szły cioty i degeneraci bo dostaną dach nad głową, jedzenie i będą musieli się modlić. Normalnie raj dla pojebów

A kto to sorganizował ? Najwieksza mafia jaką mozna sobie wyobrazić.

Pietrushka napisał/a:

Chwała im że byli. Zabijali za czary. Widzisz, były wtedy CIEMNE czasy. Ludzie nie czytali i nie pisali. Nie wiedzieli o niczym.
W Polsce jak była burza to ludzie wierzyli że to demony.

Za sprawą czyją wierzyli? Biemnota była wygodna,lud sam się pilnował.
Co do Fiuta to też bym bo na nic nie zamienił.Jest go akurat tyle co ma być
Zgłoś
Pietrushka 2025-02-12, 1:24 2
Zgłoś
paragon0 2025-02-12, 1:33
Ja tam uważam że kościół jest potrzebny żeby idioci mieli zajęcie, sam jestem niewierzący. Jak nie kościół to co innego wejdzie na jego miejsce, pustka po jednej religii zawsze się zapełni, albo lewacką ideologią, albo islamem
Zgłoś
Pietrushka 2025-02-12, 1:38 1
Zgłoś
sylwek 2025-02-12, 1:44 1
Zgłoś
Pietrushka 2025-02-12, 1:49 1
Zgłoś
Jarazz 2025-02-12, 1:50
Adiczek napisał/a:

Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.

Myślę, że od pedofili większość rzeczy może być lepszych
Zgłoś
Filon_v2.0 2025-02-12, 2:29 1
A to bezbożnik z tego księdza - nie nadstawił drugiego policzka...
Zgłoś
Adiczek 2025-02-12, 5:25
Jarazz napisał/a:

Myślę, że od pedofili większość rzeczy może być lepszych

Nigdy nie pochwalam pedofili i nie napisałem że chwale kościół jako instytucje, jeśli nie potrafisz rozdzielić wiary od instytucji kościoła to nie ma o czym rozmawiać.
Zgłoś
optymista666 2025-02-12, 6:55
Zgłoś
Artanis02 2025-02-12, 7:19
Zaczyna się <3
Zgłoś
Puczysta 2025-02-12, 8:42
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem