Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M883 2025-02-12, 8:52
pazuzu napisał/a:

P🤬lisz, żadna lewacka nagonka tylko sam kościół sobie zgotował taki los, zwłaszcza w Kanadzie gdzie znaleźli ok tysiąca zwłok dzieci zabitych w katolickich szkołach gdzie ogolnie trafiło ok 150 tys dzieci rdzennych mieszkańców i było tam jak w obozach koncentracyjnych. Kanadyjczycy się mega wk🤬ili na kościół i stąd takie akcje

Potem się okazało, że to fejk
Zgłoś
Konto usunięte 2025-02-12, 9:12 1
pazuzu napisał/a:

P🤬lisz, żadna lewacka nagonka tylko sam kościół sobie zgotował taki los, zwłaszcza w Kanadzie gdzie znaleźli ok tysiąca zwłok dzieci zabitych w katolickich szkołach gdzie ogolnie trafiło ok 150 tys dzieci rdzennych mieszkańców i było tam jak w obozach koncentracyjnych. Kanadyjczycy się mega wk🤬ili na kościół i stąd takie akcje

Czy ty w ogóle myślisz czy tylko przepisujesz z guglownicy?

Jak za rok wpiszesz hasło "kto budował obozy koncentracyjne podczas II WŚ" to też będziesz się mądrzył, że to zrobili "polscy naziści" bo taką odpowiedź znajdziesz w Googlach?
A dzięki k🤬ie nowackiej tak właśnie będzie - bo po to była ta akcja.
Podobnie zbrodnie rządu kanady sa przypisywane Kościołowi - lewica i ż🤬dostwo zawsze ze swoich ofiar robi katów, a bezmyślny plebs się podnieca
Zgłoś
winters506 2025-02-12, 9:13 4
pazuzu napisał/a:

Tak? Naprawdę odkryto?
radiokielce.pl/1094176/oskarzenia-bez-pokrycia-dwa-lata-po-doniesienia...
Zgłoś
rafbur 2025-02-12, 9:22
Każda wiara czyni czuba.
Zgłoś
dwakilo 2025-02-12, 10:47 2
Adiczek napisał/a:

Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.

Nasze dziedzictwo to religia Słowian a nie rzymsko-pedofilskie brednie.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-12, 11:10 2
Adiczek napisał/a:

Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.

Nie wszystko lepsze. Tylko lepszy ateizm. I nie chodzi o naszą polską kulturę czy nasze dziedzictwo. Chodzi tylko i wyłącznie o to, żebyśmy byli wolnymi ludźmi bez obciążeń religijnych które cofają intelekt u zdecydowanej większości jednostek. Chodzi np. o to żeby dzieci nie były zmuszane do wyznawania jakichś pierdów o ż🤬dach na patyku, czy o to, aby życie czy zdrowie kobiety było ważniejsze niż życie płodu.
Zgłoś
trawa 2025-02-12, 11:27
Pietrushka napisał/a:

Nigdzie, bo Boga nie ma. Po śmierci zgnijesz w ziemi albo Cię spalą. Twój mózg przestanie istnieć.
Lepiej było wierzyć w Boga i bać się jego gniewu za grzechy niż tego nie robić a w dodatku zabijać niby dla niego.
Żaden Bóg nie byłby w stanie niszczyć swojego dzieła, a gdyby coś mu się nie podobało to zniszczył by to sam a nie narażał swoich ukochanych ludzi na takie straszne rzeczy i jaką kolwiek styczność z tym czymś.
Zgładził by innych nim odkryto inne kontynenty, tak że nikt by się nie dowiedział.
Oczywiście że mam się za lepszego od tych debili odcinający ludziom głowy. Nie rozumiesz dlaczego?
Nic nie trzyma mnie w żadnych ramach. Jem schabowe bo mi smakują, piję wódkę jak mam ochotę, r🤬am i nie muszę oszukiwać kobiety i brać z nią ślubu, nic nie nakazuje mi modlenia się kilka razy dziennie. Nie gw🤬cę, nie zabijam, nikogo nie nienawidzę, bo nie muszę jak nie chcę.
Jestem dobrym (w miarę) człowiekiem bo CHCĘ. Bo nic mi tego nie nakazuje.
Bo mogę gw🤬cić i mordować od jutra bo po mojej śmierci to i tak niczego nie zmieni. Ale nie chcę tego robić bo kocham swoje życie takim jakie jest.
A jest takie dzięki temu że moi pradziadowie wierzyli w Boga i w Jezusa Chrystusa i w c🤬ju mam kogo i za co palili i czy to wszystko w ogóle jest prawdziwe, skoro zaprowadziło MNIE to w to miejsce w którym jestem.
A jestem wolny. Niczego nie muszę. Wszystko mogę.
Dziękuję
Dobranoc.

No i piwko.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-12, 11:33
Adiczek napisał/a:

Nie lepsze. Jeden syf. Pedały w sutannach, turbanach, pejsach czy innym gównie to nadal p🤬lone pedały wykorzystujące religie do ogłupiania i wyciagania hajsów z ciemnoty. Bardzo dobrze że sie ludzie buntują i chcą z nimi zrobić porządek. Od wieków kapłańskie kurestwo sie panoszy po tym swiecie. Religia to sprawa marginalna i bardzo osobista.
Zgłoś
russian-roulette 2025-02-12, 11:41
Szkoda że go nie trafił
Zgłoś
Mietek7567 2025-02-12, 11:49 1
Pablohasan85 napisał/a:

Nie lepsze. Jeden syf. Pedały w sutannach, turbanach, pejsach czy innym gównie to nadal p🤬lone pedały wykorzystujące religie do ogłupiania i wyciagania hajsów z ciemnoty. Bardzo dobrze że sie ludzie buntują i chcą z nimi zrobić porządek. Od wieków kapłańskie kurestwo sie panoszy po tym swiecie. Religia to sprawa marginalna i bardzo osobista.

Nie wiem czy to odkryłes ale masz rozwiązanie. Nikt cię do kościoła na siłę nie ciągnie.
Zgłoś
motorcycleman 2025-02-12, 11:57
213213 napisał/a:

jaką trzeba być k🤬ą

Od razu k🤬ą... wystarczy być debilem. Niesamowite. W sierocińcach kiedyś była duża śmiertelność... no kto by się spodziewał? ;]
I oczywiście winny jedynie kościół prowadzący "ośrodki", a nie ten, kto pomagał je organizować i dowoził tam dzieciaki.

[ Dodano: 2025-02-12, 11:59 ]
Love_is_Love napisał/a:

Chodzi np. o to żeby dzieci nie były zmuszane do wyznawania jakichś pierdów o ż🤬dach na patyku

A są zmuszane?
Zgłoś
Aaltonen 2025-02-12, 11:59 4
optymista666 napisał/a:

Przecież jedno jest nierozerwalnie związane z drugim i jedno jest głupsze od drugiego.

Chrześcijańska wiara polega na tym, że Boga - rzekomego stwórcę całego Wszechświata - powiesili na krzyżu.
To już jest tak głupie, że aż żałosne, ale oni Ci jeszcze wmawiają, że to twoja wina.

Ta wiara jest tak zj🤬a, że aż trudno wierzyć, że w XXI wieku może ktoś w to wierzyć.

W punkt.

[ Dodano: 2025-02-12, 12:00 ]
motorcycleman napisał/a:

A są zmuszane?

Tak są.

Są zastraszane przez swoich zj🤬ych rodziców i kłamców w czarnych sukienkach, że trafią do piekła jak nie uwierzą w bozię.
Zgłoś
Jacson 2025-02-12, 12:02
Adiczek napisał/a:

To teraz półksiężyce będzie miał w dupie co wieczór.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-12, 12:09 2
Mietek7567 napisał/a:

Nie wiem czy to odkryłes ale masz rozwiązanie. Nikt cię do kościoła na siłę nie ciągnie.

Są miejsca w PL gdzie jak sie nie pokazesz w niedziele w kościółku w niedziele to możesz liczyć sie ze społecznym wykluczeniem. Sam nie chodziłem na religie jako dziecko i inne dzieciaki tez gadały że ż🤬d czy jehowy. Juz nawet nie mowie o krajach 3 swiata gdzie jak nie jestes za jezuskiem czy innym mahometem to dzie zgw🤬cą i podpalą. Ale nie wiem czy na to wpadłeś. Dodatkowo powiem ci bo pewnie na to tez nie wiesz ze koscioły sa w duzej mierze sponsorowane ze skarbu państwa wiec skoro mnie tam nikt na siłe nie ciagnie to czemu mam za to płacic?
Zgłoś
motorcycleman 2025-02-12, 12:10 2
Aaltonen napisał/a:

Są zastraszane przez swoich zj🤬ych rodziców i kłamców w czarnych sukienkach, że trafią do piekła jak nie uwierzą w bozię.

Zastraszane? Z tego co się orientuję, a byłem przez 20 lat związany zawodowo ze środowiskiem katolickim, to raczej mówią o tym, że za bycie dobrym jest nagroda, a za złe - kara.

Jak to karma. Rodzicie Cię wrzątkiem lali, żebyś uwierzył? Może warto nie przenosić swoich patologicznych doświadczeń i obserwacji na innych?

Wiesz co - kółka plastyczne i szkoły muzyczne też wyjebmy. Odbierają tam dzieciom dzieciństwo, bo rodzice każą uczęszczać na zajęcia... a dziecko wolałoby odpalić fortnite
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie